En GAME-changer för partnerskap kring de Globala målen

En GAME-changer för partnerskap kring de Globala målen

Partnerskap och genomförande av de Globala målen i Västsverige

I 20 år har nätverket GAME sammanfört företag med forskningsorganisationer och myndigheter i Västsverige för att stimulera samverkan och innovationer kring hållbar utveckling i regionen. Med vårt nya forum – Agenda 2030 i Väst – ställer vi in kompassen på att stärka regionens partnerskap och genomförande av de Globala målen för hållbar utveckling.

Vi vill höra din berättelse

Föutom en fysisk mötesplats är Agenda 2030 i Väst också ett nav för kunskaps- och erfarenhetsutbyte som du kan bidra till och ta del av. Har du en berättelse om hur ni gjort för att stärka partnerskapet och genomförandet av de Globala målen i er verksamhet som du vill dela med andra, kontakta oss.

Mötesplats

 

 

 

 

Ca fyra gånger per år bjuder vi in till öppna forumträffar där vi fördjupar oss kring konkreta teman och frågeställningar och samtidigt utmanar deltagarna att tänka mer holistiskt med hjälp av de Globala målen som spelplan.Vår första forumträff arrangeras 27 november  samarbete med IVL, Svenska miljöinstitutet. Temat är Mobilitet som tjänst och självkörande bilar – vad krävs för att det ska bidra till maximal samhällsnytta.

Är du intresserad av att vara värd för en kommande forumträff, kontakta oss. Att vara värd innebär att du får vara med och definiera den frågeställning eller utmaning som ligger som utgångspunkt för träffen samt vara med och påverka vilka vi särskilt riktar inbjudan till. Ett krav för att vara värd är att du representerar ett företag, forskningsorganisation eller myndighet med bas i Västsverige.

Håll dig uppdaterad

Vår omvärldsbevakning har nu fullt fokus på partnerskap och genomförande av de Globala målen, med särskilt blick på vad som händer i Västsverige. Du kan hålla dig uppdaterad på följande sätt:

Portal

Senare i år kommer vi att lansera en enkel portal på vår hemsida som bland annat kommer att innehålla länkar till inspirations- och kunskapsmaterial som tagits fram av oss eller andra, samt information om andra aktörer som hjälper till med att stärka och underlätta partnerskap och genomförande av de Globala målen på olika sätt.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*