Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Agenda 2030 i Väst forumträff om socialt byggande

20 september.11:00 - 17:00

Som en del av den nationella konferensen Socialt byggande och modernt självbyggeri, som arrangeras på Chalmers tekniska högskola 19-20 september bjuder vi in till en forumträff med fokus på hur vi i Västsverige kan bidra till de Globala målen genom att främja sociala byggande- och boendeformer, såsom bygg- och bogemenskaper. Träffen kommer att bestå av två delar –  en inspirationsdel med inspel ifrån näringsliv, akademi och offentliga aktörer i Västsverige (11:00-12:15), samt en workshop där vi diskuterar vad vi i Västsverige kan göra genom partnerskap (15:30-17:00).

Det kommer finnas möjlighet att medverka på denna programpunkt utan att behöva gå på konferensen i sin helhet. Du betalar då endast 500 kr inklusive lunch och fika. Vill du medverka på hela konferensen kommer du få möjlighet till en rabatt när du anmäler dig med en kod. Mer information om detta, samt program kommer längre fram.

Är du en aktör med bas i Västsverige och är intresserad av att vara med och presentera något på träffen kontakta Caroline Petersson.

 

Detaljer

Datum:
20 september
Tid:
11:00 - 17:00
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://socialtbyggande.se/

Arrangör

GAME