Skräckig illusion av nya gameplay

Efter några år i Early Access är Dread Delusion, ett RPG liknande Elder Scrolls III: Morrowind, äntligen ute i 1.0 på PC! Och för att fira spelets lansering visar redaktörerna Wesley LeBlanc, Kyle Hilliard och Marcus Stewart från Game Informer vad man kan förvänta sig i dagens New Gameplay Today.

Spelet du kan se nedan äger rum ungefär fem timmar in i spelet, med Wesley som utforskar ett slags Eldritch slott. Om du gillar vad du ser kan du köpa spelet på Steam för $15.99 fram till den 16 maj, då priset ökar till $19.99.

Kolla in Game Informers Dread Delusion New Gameplay Today nedan:

Besök Game Informers YouTube-kanal för mer förhandsvisningar, recensioner och diskussioner om nya och kommande spel. Titta på andra avsnitt av New Gameplay Today här.

Efter lång tid i Early Access har äntligen RPG-spelet Dread Delusion officiellt lanserats i version 1.0 på PC. Spelet, som liknas vid Elder Scrolls III: Morrowind, har fått positiva recensioner och idag firar redaktörerna Wesley LeBlanc, Kyle Hilliard och Marcus Stewart från Game Informer genom att visa upp vad spelare kan förvänta sig i dagens avsnitt av New Gameplay Today.

I det nya gameplay-klippet får vi följa med Wesley när han utforskar ett mystiskt Eldritch slott ungefär fem timmar in i spelet. För de som är intresserade av att spela spelet själva så har det en tillfällig rabatt på Steam fram till den 16 maj, då priset kommer att höjas från $15.99 till $19.99.

För fler förhandsvisningar, recensioner och diskussioner om nya och kommande spel kan man besöka Game Informers YouTube-kanal. Där kan man även hitta andra avsnitt av New Gameplay Today och hålla sig uppdaterad om den senaste spelvärlden. Dread Delusion verkar vara ett spännande äventyr med mycket att utforska, så det är definitivt värt att kolla in spelet och se om det är något för dig som spelare.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top