SPELARTIKLAR

SENASTE ARTIKLARNA

Recensioner

Recension: The Outlast Trials

The Outlast Trials bjuder in spelare till en kuslig värld av skräck och test av mänsklig uthållighet. Satt under Kalla kriget, spelare utforskar hemliga experiment i en oroväckande multiplayer-upplevelse.

Läs Vidare »
Recensioner

Recension: Insurgency: Sandstorm

Insurgency: Sandstorm erbjuder en uppslukande och taktisk förstapersonsskjutareupplevelse som fokuserar på realistisk krigföring. Spelet har blivit hyllat för sin detaljerade miljö och intensiva multiplayerlägen.

Läs Vidare »
Recensioner

Recension: World of Goo 2

World of Goo 2 är uppföljaren till det hyllade pusseläventyret som lockar spelare med ännu mer utmanande nivåer och innovativa pusseldesigner. Spelet kombinerar strategi med fysikbaserade gåtor i en charmig spelvärld.

Läs Vidare »
Recensioner

Recension: Destiny 2: The Final Shape

Destiny 2: The Final Shape markerar en monumental avslutning på Light and Darkness-sagan. Spelet lovar en djupare och mer involverande upplevelse än sina föregångare, med nya världar att utforska och fiender att besegra.

Läs Vidare »
Recensioner

Recension: Little Kitty, Big City

I ‘Little Kitty, Big City’ får spelarna utforska en livlig storstad genom ögonen på en bedårande kattunge. Spelet kombinerar upptäckarglädje med charmiga interaktioner och en färgstark miljö som lockar till utforskning.

Läs Vidare »
Recensioner

Recension: MotoGP 24

MotoGP 24 tar racing till en ny nivå med förbättrade grafik, realistisk fysik och en djupare karriärläge. Upplev spänningen av att tävla mot världens bästa förare på några av de mest utmanande banorna runt om i världen.

Läs Vidare »
RECENSION

RECENSION: Prince of Persia - The Lost Crown

Prince of Persia: The Lost Crown markerar en efterlängtad återkomst till seriens rötter, kombinerande klassiska 2.5D sidscrollande mekaniker med moderna Metroidvania-element. Det här spelet, utvecklat av Ubisoft, står inför den utmanande uppgiften att förnya en älskad franchise samtidigt som det tilltalar en ny generation spelare.

NINTENDO SWITCH

PAPER MARIO FÅR ÄNTLIGEN EN Uppföljare

Tiden går, sidorna vänds... och ett nytt kapitel tar sin början i ett främmande land! Gör dig redo för ett tvådimensionellt rollspelsäventyr för historieböckerna när Mario återgår till pappersform för att upptäcka ett mysterium som vilar bakom en uråldrig, legendarisk portal känd som Det Tusenåriga Dörren.

WORLD OF WARCRAFT

WORLD OF WARCRAFT - CATACLYSM

World of Warcraft Cataclysm Classic, expansionen som fans av Blizzards enormt populära och inflytelserika MMORPG har väntat på, med antingen fruktan eller äkta förväntan lurar runt hörnet

TEKKEN

TEKKEN 8

Den fullständiga listan över karaktärer i Tekken 8 - Alla karaktärer som medverkar Totalt har 32 karaktärer bekräftats för att ingå i Tekken 8:s utbud. Utforska om dina favoriter finns med på listan och och de nya fighting disiplinerna!

GTA

VÄRLDENS MEST EFTERLÄNGTADE SPEL?

GTA 6 lanseras 2025, där Rockstar Games tar oss tillbaka till de solkyssta gatorna i Vice City. Avslöjandet av den första officiella GTA 6-trailern gav oss en spektakulär titt på Leonida, vilket sneak visade några av de vilda scener och ljud som staden kommer att erbjuda oss.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top