TEKKEN 8

Alla karaktärer

TEKKEN 8

De flesta karaktärerna som avslöjats i Tekken 8:s roster är återvändande kämpar, och vi har tillbringat tillräckligt med tid med några av dem för att kunna presentera en tidig rangordning i Tekken 8 som visar hur bra de är under spelets tidiga utvecklingsfas. Vissa kämpar har varit med i serien sedan starten, medan andra är nyare tillskott, och en karaktär gör till och med en efterlängtad återkomst i Tekken 8.

REINA

Reina är en ung kämpe med färgat hår, klädd i en lila huvtröja med dragkedja. Reina Hon är en av de tre nya kämparna i Tekken 8 och är omgiven av mysterier. Som en exceptionell student vid Mishima Polytechnical School, verkar hon "utstråla en karismatisk känsla av ondska, vilket speglar hennes karaktärs dualitet i både personlighet och kampstil". Hon verkar känna både Jin och Kazuya utan att någon av dem vet vem hon är i gengäld. Reinas tekniker är en blandning av Taido och Mishima-stilens karate. Hennes tekniker är därför förvånansvärt bekanta. Under en sekvens i hennes trailer där hon kämpar mot Kazuya använder hon Wind God Fist och Spinning Demon, nyckelrörelser i Heihachis tekniklista.

VICTOR CHVALIER

Victor Chevalier är en välklädd man som bär handskar och solglasögon. Han är en av de nya karaktärerna i Tekken 8:s roster. Victor Chevalier Bandai Namco beskriver Victor Chevalier som "en levande legend som grundade FN:s oberoende styrkor. Ättling från en släkt av framstående riddare, med en dröm om att rädda de nödställda, följde han i sin fars fotspår och gick med i den franska marinen innan han anslöt sig till FN med sin vilja att rädda fler människor". Han grundade och tränade också Raven Force, med avslöjningstrailern som visar honom som en slags tränare eller rival till Raven. Victor använder en pistol och ett cybernetiskt svärd, kapabel till otroligt snabba rörelser och förödande slag. Victor görs också röst av den berömda franska skådespelaren Vincent Cassel, som har medverkat i många filmer under de senaste 30 åren, från franska filmer som La Haine och Brotherhood of the Wolf till engelskspråkiga filmer som Shrek, Black Swan och de två Ocean’s Eleven-uppföljarna. Även om han inte är främmande för röstskådespeleri, där han tillhandahållit rösten till Diego i de franska dubbningarna av Ice Age-serien, kommer detta att vara hans första röstskådespelarroll i ett videospel.

DEVIL JIN

Devil Jin är en av de mer delade karaktärerna i Tekken 8:s roster. Här bär han en läderjacka, har stora horn och mycket gotisk smink. Devil Jin Även om vi fick en glimt av Jins demoniska sida i slutet av Tekken 3, var det inte förrän i Tekken 5 som Devil Jin blev sin egen spelbara karaktär. Han delar ett liknande rörelsesätt som Tekken 3:s Jin innan han tränade om för att anta sin mors kampstil. Devil Jin saknar sinnesnärvaro och ses som en farlig kraft som måste stoppas, precis som Kazuya. Alisa är en av karaktärerna i Tekken 8 och bär en teal klänning och en fascinator på sitt ljusa rosa hår. Alisa Bosconovitch En fanfavorit sedan hennes introduktion i Tekken 6, Alisa Bosconovitch är en android skapad av doktor Bosconovitch, modellerad efter hans avlidna dotter. Efter hennes första framträdande reparerades Alisa och omformaterades av Lee Chaolan för att eliminera all Mishima Zaibatsu-programmering och är nu en medhjälpare till Lars uppror mot G Corporation och Zaibatsu.

LEE CHAOLAN

Lee Chaolan, en av de nyligen bekräftade karaktärerna i Tekken 8:s roster, håller en handgranat formad som Combots huvud. Lee Chaolan Den äldsta av Heihachi Mishimas adopterade söner är Lee Chaolan, som ibland går under uppfinnaralteregot Violet. Som VD för Violet Systems är han lite av en miljonär playboy, njutandes av livets finare saker. Han är dock också ett geni inom robotik, hjälper till att reparera Alisa Bosconovitch för att hjälpa sin yngre adoptivbror Lars i hans uppror mot Heihachi och Kazuya.

ZAFINA

Zafina är en av karaktärerna i Tekken 8 och bär lila kläder. Hennes bandagerade vänstra hand är förbannad och lyser i en demonisk magenta färg. Zafina Även om hennes exakta ursprung är okänt, debuterade den mystiska Zafina först i Tekken 6. Hon är en klok sierska som känner till historierna om allt andligt, inklusive demoniska närvaron. Efter att ha förseglat Azazels kraft i sin vänstra arm i slutet av Tekken 6, inser hon snart att att innehålla demonen medan både Jin och Kazuya fortfarande lever kommer att vara tillfälligt i bästa fall. För att hjälpa henne att bli av med dessa demoner en gång för alla, har hon kontaktat Claudio Serafino och Sirius bågskyttar för att söka ett partnerskap.

FENG WEI

Feng Wei är en återvändande karaktär i Tekken 8:s roster, nu med en utsmyckad gyllene drake på sin axel. Feng Wei Med sitt första framträdande i Tekken 5 mördade denna hänsynslösa kinesiska kampsportare sin tidigare mästare efter att ha blivit tillrättavisad av honom för att ha stridit utanför dojon. Han reser nu runt om i världen och söker makt och förstör många dojos på sin väg. Trots denna maktlystna streak verkar han ha en känsla av heder eftersom han accepterar nederlag mot de som besegrar honom i strid. Efter att ha blivit besegrad av Leroy Smith i det senaste King of Iron Fist Tournament, svär Feng dock att hämnas sin förlust efter att ha blivit förödmjukad av Leroys avskedsskott och sagt att Feng inte ens är värdig att jämföras med sin mästare.

DRAGUNOV

Dragunov första medverkande i Tekken var femte upplagan Dark Resurrection, har denna kallhjärtade Spetnaz-kommando med Marilyn Manson-inspirerade utseende alltid tjänat den ryska militärens vilja. Han är känd som "Dödens vita ängel" på grund av sin stridsfärdighet och kyliga personlighet. Han har en djupt rotad rivalitet med Raven.

SHAHEEN

Shaheen är en av karaktärerna i Tekken 8 och bär kläder med ett rött huvudband. Shaheen Som en av de nyare karaktärerna som först dök upp i Tekken 7, gick Shaheen in i King of Iron Fist Tournament för att infiltrera G Corporation efter att ha misstänkt oegentligheter efter att all ledning vid hans väns oljebolag mystiskt avgått. Efter att ha fått reda på från en nära vän att Kazuya Mishima drog i trådarna, gav han sig ut för att undersöka.

STEVE FOX

Steve Fox Steve är en brittisk boxningsmästare i mellanvikt som adopterades i ung ålder och visste ingenting om sitt förflutna, inklusive ursprunget till ett ärr på sin arm. Det visar sig att han var resultatet av genetiska experiment som försökte replikera effekterna av Devil Genen på människor, och även om experimentet misslyckades, hjälpte Leos mamma honom att fly genom att fejka hans död. Steve slåss främst med slag och vävande rörelser, sällan användande sig av sparkar.

LEO

Leo Leos mamma, Emma Kliesen, dödades före händelserna i Tekken 6, och de gick in i King of Iron Fist Tournament efter att ha upptäckt att Kazuya var skyldig. Efter att ha grävt djupare i sin mammas förflutna upptäckte de att Emma arbetade för Mishima Zaibatsu som vetenskapsman.

STEVE FOX

Steve Fox Steve är en brittisk boxningsmästare i mellanvikt som adopterades i ung ålder och visste ingenting om sitt förflutna, inklusive ursprunget till ett ärr på sin arm. Det visar sig att han var resultatet av genetiska experiment som försökte replikera effekterna av Devil Genen på människor, och även om experimentet misslyckades, hjälpte Leos mamma honom att fly genom att fejka hans död. Steve slåss främst med slag och vävande rörelser, sällan användande sig av sparkar.

YOSHIMITSU

En av de mer bisarra karaktärerna i Tekken 8 är Yoshimitsu - en cyber-ninja som bär en blå helkroppsrustning. Yoshimitsu Ledaren för Manji-klanen är en extremt skicklig svärdsman som har för vana att ändra sitt utseende i varje Tekken-spel. Detta särskilda utseende är en blå variation starkt inspirerad av hans ikoniska Tekken 3-rustning. Han har tidigare haft flera möten med Mishima Zaibatsu, räddat sin vän doktor Bosconovitch i processen, eftersom doktorn gav honom en mekanisk arm när den skars av under ett misslyckat infiltrationsuppdrag.

KUMA

Kuma Den andra Kuma i sin linje var Heihachi Mishimas husdjursbjörn, som tekniskt sett först dök upp i Tekken 3. Det är ganska uppenbart att döden av hans tidigare mästare har påverkat honom något, med tanke på hans Rambo-inspirerade utrustning och en förkärlek för missiler utklädda till läckra laxar. Nu kämpar denna otämjda björn för att hämnas sin tidigare mästare mot Kazuya. Hans stridsstil använder nu många av Heihachis signaturdrag.

PANDA

Panda är Ling Xiaoyus mest betrodda livvakt och följeslagare, först medverkande i samma karaktärsslot som Kuma i Tekken 3. Även om hon använder samma stridsstil som Kuma och traditionellt har varit en palettväxling i de flesta Tekken-spel, kommer Panda att ockupera sitt eget karaktärsslot i Tekken 8. Hon avvisar ofta Kum Velvetia coach's input and deep understanding of football dynamics significantly enhances the team's performance, leading them to win several important matches. Her strategic planning and in-game adjustments are pivotal in turning around the team's fortune, contributing to their overall success

AZUCENA

Azucena är en ny karaktär i Tekken 8:s roster. Hon är klädd i en färgglad jacka över en röd t-shirt med en halvmåne-design. Hon har en halvmåne-hängsmycke och en blomma i sitt bruna hår. Azucena Känd av många som "Peru Coffee Queen", äger Azucena Ortiz Farm, en kaffeplantage som också maler och säljer sina egna kaffebönor nära en gammal inkatemplets plats, möjligen Machu Picchu. Azucenas stridsstil är unik då hon verkar ha motståndsställningar som hon använder för att undvika inkommande slag, för att sedan följa upp med kraftfulla kontratekniker.

RAVEN

Raven är en återvändande karaktär till Tekken 8:s roster. Han bär solglasögon, har ett ärrat ansikte och har handledsskydd med en blå och guld design. Raven Efter en kort frånvaro i Tekken 7 har Raven genomgått en del träning för att finslipa sina ninjutsufärdigheter. Som ett resultat har han nu många nya rörelser att använda i strid, som förmågan att skapa skuggkloner. Dessa är en integrerad del av hans stridsstil då han kortvarigt kan byta plats med sina kopior för att landa annars omöjliga slag.

JIN KAZAMA

Jin Kazama är huvudpersonen i Tekken 8:s roster och bär en bomberjacka. Jin Kazama Även om han först introducerades i Tekken 3, blev Jin inte riktigt den karaktär vi känner honom som idag förrän han började blanda Mishima och Kazama stridsstilar i Tekken 4. Hans huvudmål nu är att avsluta Mishima-släktlinjen och befria världen från djävulsgenen.

KAZUYA MISHIMA

Kazuya Mishima är huvudantagonisten i Tekken-serien och en del av Tekken 8:s roster. Denna karaktär bär en kostym och en fjällig lila trenchcoat. Ett av hans ögon lyser rött. Kazuya Mishima Efter att ha slutligen dödat sin far, Heihatchi, är Kazuya Mishima nu huvudantagonisten i Tekken-serien. Han använder en blandning av Mishima stridsstil och hans djävulsgen för att nu kontrollera världen med sin G Corporation, som nu har överträffat kraften hos Mishima Zaibatsu.

PAUL

Paul är en av karaktärerna i Tekken 8:s roster och en karaktär som har funnits med i serien sedan starten. Hans vanligtvis upphöjda hår är nu platt. Paul Phoenix Paul Phoenix är en av de få karaktärerna i Tekken-serien som varit med i varje spel i serien. Han använder en mängd sparkar och slag för att dominera konkurrensen och är en tidigare vinnare av King of Iron Fist Tournament.

MARSHALL LAW

Marshall Law är en av de ursprungliga karaktärerna och nu en del av Tekken 8:s roster. Han har ett bandage på handen och bär ett hänge. Marshall Law Marshall Law har varit en del av Tekken-serien sedan början, även om han inte alltid varit en del av det spelbara utbudet. Han är den ursprungliga spark- och flipkraftverket, som använder sin inre chi för att stärka sina drag.

NINA WILLIAMS

Nina Williams är en av de ursprungliga karaktärerna nu en del av Tekken 8:s roster. Hon bär solglasögon, bär en svart läderjacka och ett lila halsduk. Nina Williams Tidigare en legosoldat för hyra är Nina Williams nu befälhavare för G Corporation-styrkorna. Hon använder en unik lönnmördar-baserad stridsstil för att brottas, slå och sparka sina mål tills de är eliminerade.

JACK-8

Jack-8 är en av de mer ovanliga karaktärerna i Tekken 8:s roster. Han är en cybernetisk mech med en laser visir och ett neon mohawk. Jack-8 Som den åttonde modellen i Jack-serien är detta den snabbaste och mest kraftfulla versionen. Han använder normalt raketdrivna slag för att blåsa bort fiender, men denna modell har också en stor kanon för avslutande slag.

KING

King är en brottare som bär en tiger mask och är en av de mer färgstarka karaktärerna i Tekken 8:s roster. King Som den andra mannen att bära den ikoniska tigermasken har denna version av King varit en del av serien sedan Tekken 3 och var ett av barnen som växte upp i den ursprungliga Kings barnhem. Han använder brottningsdrag för att lägga ner sina fiender.

LARS ALEXANDERSSON

Lars är en av karaktärerna i Tekken 8:s roster. Han bär en riktigt utarbetad kappa och har slickat tillbaka håret. Lars Alexandersson Lars dök först upp i Tekken 6 och är den oäkta sonen till Heihachi Mishima och en okänd svensk mor. Han är ledaren för en rebellisk grupp från Tekken Force och försöker förstöra hela Mishima-dynastin, även om han nyligen sett öga mot öga med Jin Kazama.

JUN KAZAMA

Jun Kazama är en av de mer överraskande inkluderingarna i Tekken 8:s roster karaktärer. Hon bär vita kläder och har en tam fågel på sitt finger. Jun Kazama Jun har inte varit en del av den huvudsakliga Tekken-rosten sedan Tekken 2 men har gjort sporadiska framträdanden i Tag Tournament-sidspelen. Jun attackerades av Ogre och försvann. Hennes stridsstil är mycket lik Asuka Kazamas, men hon har sedan dess fått nya övernaturliga krafter.

LING XIAOYU

Ling Xiaoyu bär en kinesisk klänning och intar en stridsställning. Hon är en av karaktärerna i Tekken 8:s roster. Ling Xiaoyu Ling Xiaoyu anslöt sig till den regelbundna rosteren i Tekken 3. Hon ville ursprungligen bygga en nöjespark men har sedan dess blivit vän med Jin Kazama. Hon använder sin snabbhet och skicklighet för att vända och sparka sig till seger.

ASUKA KAZAMA

Asuka Kazama är en av karaktärerna i Tekken 8:s roster och har varit en konstant sedan Tekken 5. Hon bär en skoluniform med en basker. Asuka Kazama Asuka har varit en del av Tekken-rosten sedan Tekken 5, och även om hon ursprungligen delade en familjeband med Jin och Jun Kazama, är det tydligen mer komplicerat än så. Hon använder Kazama stridsstil, liknande Jun Kazama i Tekken 2, och rivaler med Lili.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top