RELEASE DATE FÖR CATACLYSM CLASSIC

WORLD OF WARCRAFT

Nu Är det snart dags för azeroth att gå sönder (igen)

Blizzard har meddelat att en kommande uppdatering till World of Warcraft: Classic, som återintroducerar expansionen Cataclysm, kommer att lanseras den 20 maj 2024.

Officiellt kommer Classic att hetta upp lite innan dess den 30 april med för-patchevenemanget. Cataclysms pre-patch var en rejäl förändring även den förra gången. Den introducerade spelbara Worgen och Goblins, Deathwing flög runt på Azeroth och one shottade inte ont anade gamers och omformade den hela landskapet på Azeroths huvudkontinenter.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
CATACLYSM ÄR LIVE!

World of Warcraft Classic: Cataclysm – Älskad och hatad av många

I den omfattande världen av onlinespel har få titlar nått samma framgång och varaktighet som Blizzard Entertainments World of Warcraft. Sedan dess första lansering 2004 har detta massiva multiplayer online-rollspel (MMORPG) fängslat miljontals spelare världen över, som har fördjupats i en rik och ständigt utvecklande virtuell värld. Genom åren har World of Warcraft sett flera expansioner som har introducerat nytt innehåll, funktioner och utmaningar för spelarna att utforska. En sådan expansion som lämnat ett outplånligt avtryck i spelets historia är World of Warcraft Classic: Cataclysm.

Den nya versionen av Cataclysm-expansionen

World of Warcraft Classic: Cataclysm, den senaste versionen av expansionen, har infört en rad uppdateringar och förbättringar som förnyar spelupplevelsen för både nya och återvändande spelare. Med förbättrad grafik, justeringar av spelets balans och nya spelupplevelser fortsätter denna version att omforma världen Azeroth, med en förnyad karta och uppdaterade uppdrag som reflekterar de katastrofala händelsernas effekter.

Förändringar i Azeroth

Deepholm map - en ny zon som tillkom under cataclysm

Nya spelbara raser

Cataclysm introducerade ursprungligen två nya spelbara raser: goblin för Horde och worgen för Alliance. I den nya versionen fortsätter dessa raser att erbjuda unika bakgrundshistorier, startområden och rasförmågor, förstärkta med ytterligare anpassningsalternativ och fördjupade berättelser.

Omdesignade zoner och uppdragsupplevelser

Ett av de mest betydande inslagen i Cataclysm är omdesignen av befintliga zoner i Azeroth. Zoner som Azshara, Darkshore och Thousand Needles har genomgått dramatiska förvandlingar med nya uppdrag, berättelselinjer och dynamiska händelser. Denna revitalisering har gett nytt liv åt leveling-upplevelsen, och ger spelarna fräscht innehåll och en mer engagerande uppdragsresa.

Utmanande dungeons och raids

Cataclysm introducerar en mängd nya dungeons och raids som erbjuder spelarna en variation av utmanande innehåll att erövra. Denna version expanderar och förbättrar dessa instanser, vilket lägger till ett nytt lager av spänning och progression för spelare som söker episka strider och kraftfulla föremål.

ÖkaD LEVEL och klassförändringar

Med Cataclysm höjdes nivåtaket från 80 till 85, vilket möjliggjorde för spelarna att ytterligare utveckla sina karaktärer och låsa upp nya förmågor. Den nya versionen fortsätter att erbjuda betydande förändringar i klassmekanik och talangträd, vilket ger spelarna nya sätt att anpassa och specialisera sina karaktärer.

SLUTSATS

World of Warcraft: Cataclysm var en banbrytande expansion som omformade Azeroths värld och introducerade en mängd nytt innehåll och funktioner. Från den katastrofala händelsen som förändrade hela kartan till introduktionen av nya raser, omdesignade zoner, utmanande dungeons och höjt nivåtak, erbjuder Cataclysm spelarna en fängslande och dynamisk spelupplevelse. Även om den inte längre är den nuvarande expansionen, är Cataclysm ett viktigt kapitel i World of Warcrafts historia och visar Blizzards åtagande att utveckla och expandera deras älskade MMORPG. Så, oavsett om du är en erfaren spelare som vill återuppleva det förflutna eller en ny äventyrare som söker nya utmaningar, är World of Warcraft: Cataclysm en expansion värd att utforska.

Vi på Game Network tror att World of Warcraft classic: Cataclysm kommer vara en ny hit för boomers och nya WoW spelare

FAQ

Vilka nya zoner släpps med Cataclysm?

Flera nya zoner släpptes under cataclysm; Mount Hyjal, Vashj’ir och Deepholm. Alla dessa zoner används som questhubbar och man slussas vidare för att följa storyn.

Vilka nya raider släpps i Cataclysm?

Raider i Cataclysm är bland annt Dragn Soul, Firelands och The Bastion of Twilight

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top