5 Mega Man Game Boy Titlar Läggs Till På Nintendo Switch Online

Med tanke på Mega Mans enorma närvaro på klassiska Nintendo-konsoler är det förvånande att det enda spelet som finns tillgängligt på Nintendo Switch Online-biblioteken har varit Mega Man: The Wily Wars…för Sega Genesis. Det har delvis åtgärdats tack vare tillägget av fem Game Boy-titlar med Blue Bomber i huvudrollen.

Just nu kan Switch Online-abonnenter njuta av följande Game Boy-titlar:

– Mega Man: Dr. Wily’s Revenge
– Mega Man II
– Mega Man III
– Mega Man IV
– Mega Man V

För de som är ovetande är Mega Man-serien till Game Boy inte bara portar av deras NES-motsvarigheter. Istället är de en separat serie av originalspel och skiljs åt genom användningen av romerska siffror istället för siffror. Du kan i stort sett tänka på dem som Mega Mans versioner av Super Mario Land-serien, och medan de har sina egna handlingar, nivåer och bossar, inkorporerar de vissa mekaniker och fiender från NES-spelen. Även om det inte är de ursprungliga NES-spelen som fans förmodligen hade hoppats på, är det coolt att ha de mindre kända Game Boy-titlarna tillgängliga på modern hårdvara.

Du kan hålla dig uppdaterad om Nintendo Switch Onlines retroerbjudanden genom att besöka vår kompletta databas över tillgängliga spel.

Med tanke på Mega Mans enorma popularitet på klassiska Nintendo-konsoler är det en positiv överraskning att tillägget av fem Game Boy-titlar nu gör spelet tillgängligt på Nintendo Switch Online-biblioteket. Tidigare har endast Mega Man: The Wily Wars för Sega Genesis varit tillgängligt att spela på plattformen, vilket har varit en besvikelse för många fans. Nu kan Switch Online-abonnenter glädja sig åt att spela Game Boy-titlar med Blue Bomber i huvudrollen.

De fem Game Boy-titlarna som nu finns tillgängliga på Nintendo Switch Online är Mega Man: Dr. Wily’s Revenge, Mega Man II, Mega Man III, Mega Man IV och Mega Man V. Dessa titlar är inte bara enkla portar av de klassiska NES-spelen, utan utgör en separat serie av originalspel. Genom att använda romerska siffror istället för vanliga siffror skiljer sig Game Boy-titlarna från de mer kända NES-spelen, men inkorporerar ändå vissa mekaniker och fiender från originalspelen.

De Game Boy-titlar som nu finns tillgängliga på Nintendo Switch Online erbjuder en ny och spännande upplevelse för Mega Man-fans. Trots att de inte är de ursprungliga NES-spelen som många hade hoppats på, ger de en intressant variation och möjligheten att utforska en mindre känd del av Mega Man-serien. Genom att hålla sig uppdaterad på Nintendo Switch Onlines retroerbjudanden kan spelare se fram emot fler spännande tillägg och chansen att återuppleva gamla favoriter på modern hårdvara.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top