Allt tillkännagavs under 2024 Summer Devolver Direct-presentationen

Årets icke-E3 helgvideospelsarrangemang har börjat, med start på Geoff Keighleys Summer Game Fest-runvisning tidigare idag. Kort efter det tog kanske den mest galna förläggaren, Devolver Digital, till de digitala luftvågorna för att visa sex av sina spel under 2024 Summer Devolver Direct-presentasjonen.

Om du inte kunde se det, eller om du missade namnet på spelet du är exalterad över att kolla in (eller till och med dess releasedatum kanske), har vi dig täckt.

Här är allt som tillkännagivades under dagens 2024 Summer Devolver Direct-presentasjon:

Possessors

Possessors är ett nytt spel från Heart Machine, teamet bakom Hyper Light Drifter och Solar Ash, och det kommer till ej specificerade konsoler och PC nästa år. Det har actionstrider inspirerade av plattformsslagare som Super Smash Bros. och är inställt i en karantänstad förstörd av en interdimensionell katastrof.

I spelet kontrollerar du Luca, värden, och Rehm, hennes mindre samarbetsvilliga motpart när de två ger sig in i en storstadsområden fylld med förstörda skyskrapor att utforska och hemligheter att avslöja om vad som hände. Devolver säger att historien har flera vägar i en “öppen världsstruktur” och uppgraderingar att upptäcka som tillåter Luca och Rehm att utforska tidigare otillgängliga områden, vilket eventuellt antyder en Metroidvania-inspirerad stadslayout.

Tenjutsu

Tenjutsu är en jujutsu-inspirerad action-roguelite från Sébastien Benard, huvuddesignern av Dead Cells och solo-utvecklare på Deepnight Games, och den kommer till konsoler och PC någon gång i framtiden. Om du känner igen Benards arbete kanske du känner igen Tenjutsu (48h version), som han släppte tillbaka 2022 – Tenjutsu är en fullt fylld version av den konceptet från 2022.

Devolver beskriver spelet som ett “snabbt och smidigt rogue-jutsu,” som lutar in i spelets jujutsu-roguelite-action. I det kontrollerar du en bortkommen yakuza “besatt av att trotsa sina tidigare kollegor och släppa deras grepp om The Secret Garden City.” För att göra det måste du kämpa mot fyra kraftfulla brottslingar. För att besegra dem “måste du bemästra ett brutalt slagsmålssystem och bygga ett mångsidigt arsenal av vapen, uppgraderingar och kampsporter, bryta deras grepp om gatorna i en virvelvind av våld.”

Medan du måste besegra alla fyra brottssyndikat kan du göra det i vilken ordning som helst. När du gör det låser du upp nya vapen, stridsrörelser och ytterligare områden att utforska. Men ju längre du tillbringar med att göra detta, desto starkare blir dina fiender.

Cult Of The Lamb: Unholy Alliance

Utvecklaren Massive Monster är fortfarande inte klar med sitt 2022-hit spel, Cult of the Lamb, eftersom de i augusti ger det fulla kampanj-samarbete. The Unholy Alliance-uppdateringen träffar spelet den 12 augusti och lägger till en ny spelbar karaktär: Geten.

Med Geten som ansluter sig till den titulära Lammet kan spelare nu uppleva hela kampanjen i lokal samarbete. Devolver säger att denna uppdatering inkluderar tvåspelarvariationer på befintliga minispel i Cult of the Lamb, som fiske och knogelben, samt ytterligare korrumperade vapen, tarotkort, förbannelser och reliker. Medan man spelar i samarbete kan spelare byta vapen, göra extra skada när de kämpar rygg mot rygg och utföra kritiska träffar om deras attacker synkroniseras. Plus, ensamma spelare får också några nya krafter och förmågor att leka med.

I andra delar av uppdateringen lägger Unholy Alliance till nya byggnader, fleece, följaregenskaper, följaruppdrag och fler hemligheter att upptäcka.

The Talos Principle II: Road To Elysium

Ett av våra favoritspel från 2023, The Talos Principle II, får en tre-delad “koda” -expansion nästa vecka, den 14 juni, kallad Road To Elysium. Devolver säger att den återförenar spelare med älskade karaktärer och sätter dina pussel-lösningsfärdigheter på prov genom en serie tankeväckande nya historier.

Road To Elysium följer händelserna i The Talos Principle II och fortsätter utvecklingen av robotvärlden samtidigt som den ger dig en ny perspektiv på några av basens spel viktiga ögonblick. Denna expansion består av tre kapitel, var och en med en distinkt look och känsla:

Orpheus Ascending: Den här kapitlet utspelar sig i det gamla Egypten, där du utforskar filosofin om kärlek, död och återuppståndelse genom berättelsen om Hypatia och Sarabhai.

Isle of the Blessed: Detta kapitlet låter spelare umgås med Yaqut och Miranda när de ansluter sig till Cornelius och Athena på ett “puzzle-driven adventure set on a stunning Caribbean island.”

Into the Abyss: Devolvers säger att i detta kapitel kommer spelare att “återvända till en av de mest dramatiska ögonblick från The Talos Principle II” för att ta reda på vad som hände med Byron när han var fast i Megastructure.

The Talos Principle II’s Road to Elysium-expansion lanseras den 14 juni på PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC. Det kommer att kosta $ 19.99.

Anger Foot

Efter att ha skjutit upp Anger Foot förra året till 2024, har Devolver Digital gett den första personsparkaren (och skytten) ett släppdatum för PC: den 11 juli.

Om du inte är bekant med Anger Foot äger det rum i den koffeinfyllda S ** t City och uppmanar spelare att sätta foten, bokstavligen, i en hotfull skara av hänsynslösa gangstrar.

“Frige världens dödligaste fötter på en färgglad uppsättning av antropomorfa fiender, rensa ut kåkstäder, avlopp och skyskrapor när du greppar nya vapen, låser upp nya sneakers och uppgraderar dina krafter på absurda och underbara sätt,” läser ett pressmeddelande.

The Crush House

Devolver meddelade idag att dess reality-TV-inspirerade “törst-personskytt,” The Crush House, lanseras på PC den 9 augusti. Men förläggaren avslöjade att en ny demo för spelet finns att ladda ner och spela just nu.

I The Crush House spelar du som Jae, en ny producent för The Crush House. Som Jae tar du med din kamera in i tv-programmets Malibu, Kalifornien, herrgård för att hålla tittarna fastnade vid sina skärmar genom att filma så mycket drama, romantik och spänning som du kan hitta. Om du dock misslyckas med att underhålla publiken kommer ditt program att bli inställt.

Och det är allt som tillkännagavs under dagens 2024 Devolver Digital presentation.

Låt oss veta vad dina favorit-tillkännagivanden var i kommentarerna nedan!

Under 2024 Summer Devolver Direct-presentationen bjöd Devolver Digital på spännande nyheter om flera nya spel. Bland de mest intressanta tillkännagivandena fanns Possessors, utvecklat av Heart Machine, skaparna av Hyper Light Drifter och Solar Ash. Spelet beskrivs som en actionfylld plattformsslagsmålare inspirerad av Super Smash Bros, och utspelar sig i en karantänstad drabbad av en interdimensionell katastrof. Genom att följa huvudkaraktärerna Luca och Rehm på deras äventyr genom stadens förstörda skyskrapor kan spelare förvänta sig en öppen världsstruktur och möjligheten att uppgradera sina förmågor för att utforska nya områden.

En annan spännande nyhet var Tenjutsu, en jujutsu-inspirerad action-roguelite från Sébastien Benard, som är mest känd för sitt arbete på Dead Cells. I Tenjutsu kontrollerar spelarna en bortkommen yakuza och måste kämpa mot fyra kraftfulla brottslingar för att befria en stad från deras grepp. Spelet utlovar snabb och smidig action där spelarna måste behärska ett brutalt slagsmålssystem och bygga upp sitt vapenarsenal för att lyckas. Med möjligheten att slåss mot fienderna i valfri ordning och låsa upp nya vapen och färdigheter bjuder Tenjutsu på en dynamisk spelupplevelse.

Devolver Digital avslöjade också uppdateringen Cult Of The Lamb: Unholy Alliance till sitt populära spel Cult of the Lamb. Uppdateringen, som släpps i augusti, låter spelare spela som Geten i lokal samarbete med Lammet och utforska en hel kampanj tillsammans. Med nya spelbara karaktärer, minispel, vapen och följaruppdrag erbjuder Cult Of The Lamb: Unholy Alliance en mer intensiv och spännande spelupplevelse för fans av det originella spelet.

Dessa spännande tillkännagivanden är bara en smak av vad Devolver Digital hade att erbjuda under 2024 Summer Devolver Direct-presentationen. Med innovativa spelkoncept och spännande gameplay lovar de nya spelen att bjuda på många timmars underhållning och utmaning för spelare över hela världen.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top