“Besitter ett sidrullande actionspel”

Heart Machine, teamet bakom Hyper Light Drifter och Solar Ash, har avslöjat Possessor(s), ett sidscrollande actionspel som kommer till konsoler och PC nästa år. I Possessor(s) kontrollerar du Luca, värdinnan, och Rehm, hennes mindre samarbetsvilliga motpart, när de två ger sig ut på ett enormt äventyr genom en stad fylld med kollapsade skyskrapor att utforska och hemligheter att avslöja. Spelet har en tät, snabb plattformskärna med unika rörelseförmågor och precist stridssystem. Spelare kommer att upptäcka uppgraderingar som låter Luca och Rehm utforska tidigare otillgängliga områden. Possessor(s) släpps på konsoler och PC år 2025.

Teamet bakom Populära spel som Hyper Light Drifter och Solar Ash har nyligen avslöjat sin senaste skapelse – Possessor(s). Det här är ett spännande sidscrollande actionspel som kommer att släppas på konsoler och PC nästa år. I Possessor(s) får spelarna möjlighet att ta kontroll över två unika karaktärer, Luca och Rehm, som ger sig ut på ett hisnande äventyr genom en stad fylld med kollapsade skyskrapor och mystiska hemligheter att avslöja. Med en snabb och intensiv plattformskärna, unika rörelseförmågor och ett precisionssystem för strider lovar spelet en spännande spelupplevelse för alla actionspelare där ute.

Som spelare kommer man att kunna utforska olika miljöer och möta en rad olika utmaningar i Possessor(s). Spelets täta och snabba tempo kombinerat med uppgraderingsmöjligheter som låter Luca och Rehm nå tidigare outtillgängliga områden kommer att hålla spelarna på kanten av sina säten. Med ett djupt berättelseläge och en fantastisk visuell presentation är det lätt att se varför Possessor(s) redan har skapat buzz inom spelvärlden. Spelet förväntas släppas under 2025 och kommer säkerligen att bli en stor succé bland fans av actionspel.

Possessor(s) ser ut att erbjuda en unik spelupplevelse som skiljer sig från tidigare titlar från Heart Machine. Med en innovativ spelupplevelse och spännande karaktärer att spela som, är det här ett spel som kommer att hålla spelarna engagerade i timmar. Med potential att bli en storsäljare på konsoler och PC, är Possessor(s) definitivt ett spel att hålla ögonen på under kommande år. Så se till att hålla utkik efter släppet av Possessor(s) och var redo att ge dig ut på ett episkt äventyr när spelet släpps 2025.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top