Tenjutsu – Martial Arts Roguelite Av Skaparen Av Dead Cells

Tenjutsu är en jujutsu-inspirerad action roguelite från Sébastien Benard, ledande designer av Dead Cells och solo utvecklare på Deepnight Games, och den kommer till konsoler och PC någon gång i framtiden. Avslöjad under dagens Devolver Digital presentation, är Tenjutsu en fullt utvecklad version av Tenjutsu (48h version), som Deepnight släppte tillbaka år 2022.

Devolver beskriver spelet som en “snabb och smidig rogue-jutsu”, som satsar på spelets jujutsu roguelite-action. I spelet styr du en rebellisk yakuza “fast besluten att trotsa sina tidigare kollegor och locka loss deras grepp om Secret Garden City.” För att göra det måste du bekämpa fyra kraftfulla brottsorganisationer. För att besegra dem “måste du behärska ett brutalt slagsmålsystem och bygga upp ett varierat arsenal av vapen, uppgraderingar och kampsportstekniker, bryta deras kontroll över gatorna i en storm av våld.”

Även om du måste ta ner alla fyra brottsorganisationer, är ordningen du gör det i upp till dig. När du tar ner fler och fler får du kontroll över Secret Garden City och kan tydligen uppgradera dess distrikt och mer för belöningar. Genom att göra detta kommer du att låsa upp nya vapen, stridsrörelser och ytterligare områden att utforska. Men ju längre du spenderar på att göra detta, desto starkare blir dina fiender.

Det finns ännu ingen släppdatum för Tenjutsu, men den kommer till hemliga konsoler och PC.

Vad tycker du om Tenjutsus avslöjande? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Tenjutsu är en martial arts roguelite från designern Sébastien Benard, känd för sitt arbete på Dead Cells. Spelet utvecklas av Deepnight Games och kommer att släppas till konsoler och PC i framtiden. Tenjutsu är en utvecklad version av Tenjutsu (48h version) som släpptes tillbaka år 2022 och beskrivs av Devolver som en snabb och smidig rogue-jutsu som fokuserar på jujutsu-roguelite-action.

I Tenjutsu tar spelaren rollen som en rebellisk yakuza som är fast besluten att kämpa mot brottsorganisationerna i Secret Garden City. Genom att behärska ett brutalt slagsmålsystem och bygga upp en arsenal av vapen, uppgraderingar och kampsportstekniker måste spelaren besegra de fyra kraftfulla organisationerna. Spelaren har friheten att välja i vilken ordning de vill bekämpa fienderna och att utforska och uppgradera staden för att låsa upp nya vapen och områden.

Även om ingen släppdatum har avslöjats för Tenjutsu än, lovar spelet spännande och utmanande gameplay där spelaren måste balansera att bekämpa fienderna med att utforska och uppgradera staden. Tenjutsu erbjuder en unik upplevelse för fans av roguelite-genren och väntas vara en stor framgång på konsoler och PC när det väl släpps.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top