Amazon’s Fallout TV-serie förnyad för säsong 2

Amazon Prime Video har förnyat sin tv-serie <em>Fallout</em> för ytterligare en säsong, vilket bekräftar att säsong 2 är under arbete efter en tidigare rapport. Denna nyhet kommer bara några dagar efter premiären av serien den 10 april, som hade premiär två dagar tidigare än förväntat och hyllades av både fans och kritiker.

Vi älskade säsong 1 av Fallout så vi är exalterade över att återvända till ödemarken med Lucy, Ghoul, Maximus och andra. När vi kan förvänta oss säsong 2 av Fallout är ännu okänt. Tillkännagivandet bekräftar helt enkelt att en ny säsong är på väg utan detaljer om produktionen av säsong 2.

Amazon Prime Video har förnyat sin tv-serie Fallout för en andra säsong, vilket bekräftar att fansen kommer att få fortsätta följa äventyren i ödemarken. Premiären av säsong 1 ägde rum den 10 april och erhöll genast lovord från både tittare och kritiker. Efter en tidigare rapport om en eventuell fortsättning bekräftades nu att arbetet med säsong 2 redan pågår.

Det finns ännu ingen officiell information om när den andra säsongen av Fallout kan förväntas att släppas, men fansen kan nu se fram emot att återvända till den postapokalyptiska världen tillsammans med sina favoritkaraktärer. Serien ansluter sig till andra framgångsrika Amazon Prime Video-produktioner som The Boys och Invincible samt andra populära videospelsanpassningar som The Last of Us och Twisted Metal.

Fallout säsong 1 finns redan tillgänglig för streamning på Amazon Prime Video, vilket ger tittarna möjligheten att sväva in i den dystopiska världen om och om igen medan de väntar på den spännande fortsättningen. Har du redan sett säsong 1 av Fallout? Dela med dig av dina tankar och förhoppningar inför den kommande säsongen i kommentarerna nedan!

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top