PlayStation samarbetar med K-Pop sångare för musikvideo

PlayStation och K-pop-sångerskan NakedBibi, eller Bibi för kort, har gått samman för att skapa en ny låt och musikvideo inspirerad av Stellar Blade, det kommande actionspelet från utvecklaren ShiftUp. Stellar Blade släpps exklusivt till PlayStation 5 nästa vecka den 26 april, så denna nya låt, passande titulerad “Eve”, kommer vid en perfekt tidpunkt för att hålla uppe spänningen inför spelet.

Själva låten är riktigt bra, och musikvideons visuella är väldigt påminnande om själva Stellar Blade. Om du är exalterad inför spelet, eller en fan av NakedBibi, är det definitivt värt din tid.

Kolla in musikvideon “Eve” av Stellar Blade med NakedBibi för dig själv nedan:

Om du ännu inte har kollat in det, finns det en gratis Stellar Blade-demo tillgänglig just nu på PS5 för att ge dig en försmak av vad som väntar i den slutgiltiga versionen. För mer information om spelet, läs Game Informers exklusiva intervju med Stellar Blades regissör för bakom kulisserna-detaljer och mer. Efter det, läs om hur Stellar Blade inte kommer att ha mikrotransaktioner, med ett undantag.

Stellar Blade släpps till PS5 den 26 april 2024.

Vad tycker du om denna låt? Berätta gärna i kommentarerna nedan!

PlayStation och K-pop-sångerskan NakedBibi har samarbetat för att skapa en ny låt och musikvideo inspirerad av det kommande actionspelet Stellar Blade från ShiftUp. Låten, med namnet “Eve”, släpptes samtidigt som spelet exklusivt till PlayStation 5 den 26 april. Musikvideon är visuellt imponerande och fångar känslan av Stellar Blade på ett imponerande sätt.

“Eve” är en fantastisk låt som definitivt kommer att tilltala både fans av NakedBibi och spelare som ser fram emot att spela Stellar Blade. Musikvideon ger en tydlig bild av spelets estetik och kan hjälpa till att bygga upp spänningen inför dess släpp. För de som är intresserade av spelet finns det även en gratis demo tillgänglig på PS5 för att ge en smygtitt på vad som väntar i den fullständiga versionen.

Stellar Blade förväntas släppas till PlayStation 5 den 26 april 2024. Om du vill veta mer om spelet kan du läsa en exklusiv intervju med regissören för bakom kulisserna-detaljer hos Game Informer. Dessutom är det värt att notera att spelet inte kommer att ha mikrotransaktioner, förutom ett undantag. Så om du är sugen på ett spännande actionspel utan att behöva oroa dig för mikrotransaktioner är Stellar Blade definitivt värt att kolla in.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top