Telltale Games släpper nya skärmdumpar

Den Fabletown-gänget kommer tillbaka, lovar utvecklaren Telltale Games i en ny utvecklingsuppdatering för The Wolf Among Us 2, uppföljaren till The Wolf Among Us som annonserades 2019. Denna uppdatering, som avslöjar att studion fortfarande arbetar hårt med spelet, kommer efter att en okänd mängd uppsägningar drabbade Telltale Games förra oktober.

“Vi har varit tysta eftersom vi har fokuserat på löftet om [The Wolf Among Us 2],” står det i uppdateringen. “Även om vi inte kan ge en stor uppdatering än, här är något för er: bilder från det pågående arbetet. Arbetet fortsätter. Fabletown-gänget kommer tillbaka. Tack för att ni är fans.”

De fyra bilder från det pågående arbetet med The Wolf Among Us 2 kan ses nedan:

The Wolf Among Us 2 skulle ursprungligen släppas förra året men försenades ut från 2023 i en uppdatering från studion i mars.

För mer information om spelet, se The Wolf Among Us 2:s officiella trailer, och läs sedan om hur spelets första avsnitt kommer att göra dig införstådd med vad som hände i första spelet.

Är du fortfarande exalterad för The Wolf Among Us 2? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Telltale Games har släppt nya skärmdumpar från det mycket efterlängtade spelet The Wolf Among Us 2 tillsammans med en uppdatering om utvecklingen. Efter att ha drabbats av uppsägningar förra oktober meddelar studion att de fortfarande arbetar hårt med spelet. I uppdateringen tackar de även fansen för deras tålamod och lovar att Fabletown-gänget kommer tillbaka.

I uppdateringen från Telltale Games står det: “Vi har varit tysta eftersom vi har fokuserat på löftet om Vargen Bland Oss 2. Även om vi inte kan ge en stor uppdatering än, här är något för er: bilder från det pågående arbetet. Arbetet fortsätter. Fabletown-gänget kommer tillbaka. Tack för att ni är fans.” De fyra skärmdumparna ger en första glimt av vad spelarna kan förvänta sig av uppföljaren till den populära seriens första del.

The Wolf Among Us 2 var planerad att släppas förra året men försenades till 2023. Spelet har fortsatt att vara ett efterlängtat äventyr för fansen, och med de nya skärmdumparna och utvecklingsuppdateringen har förväntningarna återigen höjts. För mer information om spelet rekommenderas att man kollar in spelets officiella trailer och läser om hur det första avsnittet kommer att koppla samman med händelserna i det första spelet. fortsätta att följa med spänning för att se hur Telltale Games tar vid där de slutade och ger fansen en ny och spännande berättelse i Vargen Bland Oss 2.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top