Jack Black bekräftar i stort sett att han är Steve i Minecraft-filmen.

Jack Black verkar ha mer eller mindre bekräftat sin påstådda roll som Steve i den kommande Minecraft-filmen.

Skådespelaren tog till Instagram på tisdagen för att posta en kort video av sig själv på en filmstudio där han betraktar en regnbåge innan han går in i en trailer märkt “Steve, Minecraft”. Interiören har reklamkonst av Steve medan skådespelaren ler mot kameran.

En rapport i januari sa att Black skulle ge röst åt Minecrafts maskot men hade ännu inte officiellt bekräftats av filmens produktionsbolag, Warner Bros. och Legendary. Även om detta tekniskt sett inte är en officiell tillkännagivelse heller, skulle jag säga att det finns ungefär en 99,99 procent chans att Black är involverad.

Minecraft-filmen, som har varit under utveckling på olika sätt sedan 2014, regisseras av “Nacho Libre”-regissören Jared Hess. I rollistan finns Jason Momoa (Aquaman, Game of Thrones), Danielle Brooks (The Color Purple), Jennifer Coolidge (The White Lotus, American Pie) och Emma Myers (Wednesday). Minecraft ska ha premiär på biografer den 4 april 2025.

Jack Black är uppenbarligen ingen främling för TV-spelsfilmer. Han gav röst åt Bowser i Super Mario Bros-filmen och spelar Claptrap i den kommande Borderlands.

Skådespelaren Jack Black verkar ha bekräftat sin roll som Steve i den kommande Minecraft-filmen genom en video på Instagram där han besöker en filmstudio och går in i en trailer märkt “Steve, Minecraft”. Även om det inte är en officiell tillkännagivelse från filmens produktionsbolag, Warner Bros. och Legendary, är chansen hög att Black verkligen kommer att ge röst åt maskoten i filmen. Regissören Jared Hess leder projektet som har varit under utveckling sedan 2014 och filmen förväntas ha premiär på biografer den 4 april 2025.

Jack Black har tidigare medverkat i TV-spelsfilmer som Super Mario Bros där han gav röst åt Bowser, och han kommer även att spela Claptrap i den kommande Borderlands-filmen. Utöver Jack Black kommer Minecraft-filmen att ha en imponerande ensemble med skådespelare som Jason Momoa, Danielle Brooks, Jennifer Coolidge och Emma Myers. Med en erfaren skådespelare som Black och en talangfull ensemble, förväntas Minecraft-filmen bli en stor framgång på bioduken när den släpps.

Med den senaste bekräftelsen från Jack Black och den imponerande ensemblecasten, har förväntningarna höjts för Minecraft-filmen som har varit ett pågående projekt i flera år. Med regissören Jared Hess vid rodret och en stjärnspäckad rollista, ser det ut att bli en spännande och underhållande film för både fans av spelet och biopubliken. Publiken kan förvänta sig en magisk resa till Minecraft-världen när filmen släpps under 2025.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top