Anmäl dig för att spela Hades 2 BETA

Väntar på att Hades 2 ska släppas börjar kännas som en Sisyfos-uppgift? Om så är fallet, tryck inte längre på den stenen. Supergiant meddelade igår att fans av den actionfyllda rogueliten kan anmäla sig nu för att bli beaktade för en kommande technical beta via Hades 2s Steam-sida.

Läs mer och ansök om en plats här (Engelska)

Du kan nu anmäla dig för att spela Hades 2 i förväg genom att besöka spelets Steam-sida. Supergiant Games har nyligen meddelat att fans av den populära roguelike-actionen har chansen att delta i en teknisk testning av det kommande spelet. Genom att registrera sig på Steam-sidan för Hades 2 kan spelare bli beaktade för att delta i testet och få en tidig inblick i spelets nya funktioner och gameplay.

Att vänta på att Hades 2 ska släppas kan vara en lång och utdragen process, men genom att anmäla sig för “Technical Test” kan fans få en tidig försmak av vad som komma skall. Med möjligheten att delta i testet kan spelare bidra till att forma spelets utveckling genom att ge feedback och synpunkter på spelet. Detta ger dem en unik möjlighet att vara en del av skapandet av Hades 2 och se spelets utveckling från nära håll.

Som en del av att förbereda sig för Hades 2s officiella lansering arbetar Supergiant Games hårt för att säkerställa att spelet är så polerat och spelbart som möjligt. Genom att delta i den tekniska testningen kan spelare uppleva de första stegen av spelet och hjälpa till att identifiera eventuella buggar eller problem som behöver åtgärdas innan lanseringen. Genom att anmäla sig för testningen kan spelare få en spännande förhandsvisning av Hades 2 och vara en del av den exklusiva gruppen som får uppleva spelet i sina tidigaste stadier.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top