Billie Eilish headliner Fortnite Festival Säsong 3

Med introduktionen av Fortnite Festival, Epics rytmiska spel inom den bästsäljande Battle Royale, finns det mer incitament än någonsin för musiker att få sina likheter tillagda i spelet. Den senaste av dessa artister är Billie Eilish, som meddelade sitt samarbete med spelet på sociala medier tidigare idag.

Eilish får inte bara en karaktär tillagd i spelet (som Eminem till exempel), hon är även nästa huvudakt för Fortnite Festivals huvudscen, som kommer att börja imorgon den 23 april. Detta inkluderar en uppsättning artist-specifika roterande låtar som spelare kan tävla om höga poäng i, samt låsbara karaktärer, låtar, instrument och andra kosmetiska föremål. Dock krävs köp av den dyra 1 800 V-Buck Festival Pass för att låsa upp alla dessa. Tidigare huvudakter var The Weeknd och Lady Gaga.

Eilish har nyligen fått rubriker för att ha vunnit en Grammy, en Golden Globe och en Oscar för “What Was I Made For” från Barbie-filmen, vilket är en prestation hon nu har lyckats med två gånger. Ännu mer nyligen meddelade hon sitt kommande album Hit Me Hard And Soft, vilket troligtvis är hennes huvudsakliga marknadsincitament för att dyka upp i spelet. För mer Fortnite, kolla in det nuvarande Avatar: The Last Airbender crossover-eventet och läs om den kommande Star Wars-händelsen.

Kommer du att köpa Eilishs festivalpass? Vilken artist vill du se i Fortnite nästa gång? Berätta för oss i kommentarerna!

Med lanseringen av Fortnite Festival, Epic’s rytmiska spel inom den bästsäljande Battle Royale-genren, har musiker fått en unik möjlighet att bli en del av spelet. Den senaste artisten att gå med i samarbetet är Billie Eilish, som nyligen meddelade sitt partnerskap med spelet på sociala medier. Detta innebär inte bara att en karaktär baserad på Eilish kommer att läggas till i spelet, utan hon kommer också att vara huvudakt under Fortnite Festival Season 3 på huvudscenen, vilket startar imorgon den 23 april.

Som huvudakt kommer Eilish att ha ett set med artist-specifika låtar som spelare kan delta i tävlingar för att vinna poäng. Dessutom kommer det att finnas låsbara karaktärer, låtar, instrument och andra kosmetiska föremål kopplade till Eilish för spelare att låsa upp. Dock kommer dessa ägodelar att kräva ett Festival Pass till det höga priset av 1 800 V-Bucks. Tidigare huvudakter på festivalen har inkluderat artisterna The Weeknd och Lady Gaga.

Med framgångarna från sina senaste utmärkelser, inklusive en Grammy, en Golden Globe och en Oscar, och det kommande släppet av sitt nya album “Hit Me Hard And Soft”, verkar det som att Billie Eilish är en perfekt passform för Fortnite Festival. För mer information om Fortnite, se det pågående Avatar: The Last Airbender crossover-eventet och läs om den kommande Star Wars-händelsen. Kommer du att investera i Eilishs festivalpass och vilken artist skulle du vilja se i Fortnite nästa gång? Dela med dig av dina åsikter i kommentarerna nedan!

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top