Trailern för Tales Of The Shire visar att det är Middle-Earth Animal Crossing med hobbitar.

Utvecklare Workshopen Wētā och förläggare Private Division har släppt den första trailern för Tales of the Shire, och den visar upp vad som verkar vara ett Animal Crossing-spel i Middle-earth med hobbitar och en mysig plats att kalla hem. Denna trailer kommer efter att företagen antytt att den första trailern för Tales of the Shire skulle släppas den här månaden, följande spelets avslöjande förra året.

I Tales of the Shire kommer spelare att skapa sin egen hobbit innan de ger sig ut i Bywater, spelets dalgångsinställning. Här kan spelare plocka frukt och örter, ta hand om trädgårdar, fiska, handla med byborna och mer, allt medan de arbetar för att hjälpa Bywater, som ännu inte har etablerats som en officiell by i Hobbiton, att blomstra.

“Hälsa välkommen i dörren medan du dekorerar din egen hobbit-håla, tar hand om din trädgård, fiskar i klara dammar, plockar vilda frukter och örter, eller handlar med byborna,” står det i ett pressmeddelande. “Förbered hemlagade måltider att dela med medföljande hobbitar och främja relationer. Med mycket att se och ännu mer att äta, njut av dagar av prakt i de pittoreska skogarna, sjöarna och ängarna.”

Kolla in den första officiella trailern för Tales of the Shire nedan:

Tales of the Shire har funktioner för anpassning av hobbit-hålor utan rutnät, vilket tillåter spelare att placera möbler och hemdekorationer var som helst de vill, hur de vill. Du kan skörda säsongscrops och blommor när tiden går i din bostad, och fylla på ditt matförråd i hobbit-hålan efteråt. Dessutom kan du laga mat med unika recept, äta en andra frukost och till och med ordna middagsbjudningar med andra hobbitar i Bywater. Att dela måltider med gäster kommer att skapa nya relationer att odla när årstiderna går.

Wētā Workshop säger att det växlande vädret kommer att påverka dagliga rutiner och ge säsongsmässiga överraskningar till Bywater. Du kan få belöningar genom story progression samtidigt som du träffar bekanta och ikoniska karaktärer. Du kan handla med dem för uppgraderingar av färdigheter, kläder, ditt hem och mer, och att gå med i klubbar och slutföra uppdrag och dagliga aktiviteter kommer att ytterligare stärka Bywaters status som en officiell by.

Här är några skärmdumpar från Tales of the Shire:

För mer information om spelet, besök Game Informers Tales of the Shire-hubb.

Är du taggad för Tales of the Shire? Berätta gärna i kommentarerna nedan!

Utvecklare Workshopen Wētā och förläggare Private Division har äntligen släppt den första trailern för Tales of the Shire, vilket visar sig vara en unik kombination av Animal Crossing och Middle Earth med hobbitar som huvudkaraktärer. Spelare kommer att få skapa sin egen hobbit och utforska den idylliska dalen Bywater, där de kan odla grödor, fiska i dammar, handla med byborna och hjälpa till att utveckla Bywater till en blomstrande by.

Tales of the Shire erbjuder spelare en möjlighet att skapa en trivsam hobbit-håla utan något rutnät, där de kan placera möbler och dekorationer fritt. Genom att skörda grödor, laga mat med unika recept och ordna middagsbjudningar kan spelare bygga och stärka relationer med andra hobbitar i Bywater. Väderförhållanden och årstider kommer att påverka spelets dagliga rutiner och ge spelare möjlighet att upptäcka olika säsongsmässiga överraskningar.

Genom att interagera med kända karaktärer, slutföra uppdrag och delta i dagliga aktiviteter kommer spelare att kunna uppgradera sina färdigheter, kläder och hem i Tales of the Shire. Genom att skapa nya relationer och delta i olika klubbar kommer spelare att bidra till att utveckla Bywater till en officiell by i Hobbiton. För mer information om spelet och för att se fler skärmdumpar, besök Game Informers Tales of the Shire-hubb.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top