ID@Xbox Digital Showcase nästa vecka

Summer Game Fest är bara några månader bort, men det hindrar inte Xbox från att arrangera sitt eget indie-event nästa vecka. I samarbete med IGN kommer ID@Xbox Digital Showcase sändas live nästa måndag, den 29 april, kl. 10 PT / 13 ET. Enligt tillkännagivandet kommer evenemanget att innehålla “episka trailers, färskt gameplay och nya avslöjanden”.

De har också gett en förhandsvisning av några spel vi kan förvänta oss att se. Vampire Survivors, som tog sig in på vår topplista över årets bästa spel 2022, har varit på plattformen ett tag nu, men nyligen meddelade en ny expansion med vapen och karaktärer från Contra-serien. Dungeons of Hinterberg är en action-äventyrtitel som tillkännagavs på SGF förra året. Evenemanget kommer även att belysa co-op roguelike 33 Immortals och Dontnod’s kommande äventyrstitel, Lost Records: Bloom & Rage.

För mer sammanhang inkluderade förra årets version av detta evenemang över 20 spel, inklusive Sea of Stars, Karateka och återigen Vampire Survivors. Oavsett om det dyker upp eller inte kan du räkna med att kommentarssektionen kommer att vara fylld av Hollow Knight: Silksong-fans som kräver spelet.

Du kan titta på evenemanget nästa vecka på IGN: s YouTube-kanal. Evenemanget kommer även att finnas tillgängligt på Amerikanskt teckenspråk.

Vad hoppas du se från evenemanget? Låt oss veta i kommentarerna!

ID@Xbox Digital Showcase har nyligen annonserats för nästa vecka, och det ser ut att bli ett spännande evenemang för alla indie-entusiaster där ute. I samarbete med IGN kommer showcase att sändas live nästa måndag och kommer att bjuda på episka trailers, färskt gameplay och nya avslöjanden. En del av de spel som har förhandsvisats inkluderar Vampire Survivors, Dungeons of Hinterberg, 33 Immortals och Dontnod’s kommande äventyrstitel, Lost Records: Bloom & Rage.

Förra årets ID@Xbox Digital Showcase innehöll över 20 spel, inklusive populära titlar som Sea of Stars och Karateka. Därför är förväntningarna höga inför årets evenemang, och många hoppas på fler spännande indie-spel att kunna utforska och njuta av. Även om det ännu inte har bekräftats, spekuleras det bland fans om Hollow Knight: Silksong kommer att vara en del av årets line-up.

Du kan se ID@Xbox Digital Showcase nästa vecka på IGN’s YouTube-kanal och även tillgängligt på Amerikanska teckenspråk. Missa inte chansen att få en första titt på de kommande indie-spelen och delta i diskussionen om vilka spel du ser fram emot mest. Det ser ut att bli ett evenemang som inte får missas för alla indie-spelälskare där ute!

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top