Capcom avslöjar Monster Hunter Wilds gameplay i trailer

Capcom har dragit tillbaka ridån på Monster Hunter Wilds och visat gameplay i en helt ny trailer som visades under dagens PlayStation State of Play. I denna trailer ser vi en monsterjägare rida genom en farlig sandstorm på ryggen av en best innan han startar en strid mot en lejonliknande björnsvarelse, och som du kanske förväntar dig, ser det riktigt bra ut.

Sedan ser vi vår jägare kämpa mot en stenig paddemonster i ett canyon-område innan tre buffel-liknande monster ansluter sig till striden. Om du har spelat ett Monster Hunter-spel tidigare, har du en bra uppfattning om hur Wilds ser ut – stort, lysande och spännande.

Detta är vår första titt på Monster Hunter Wilds sedan dess avslöjande på The Game Awards 2023 förra december. De som har sparad data från Monster Hunter World och Monster Hunter World: Iceborne kommer att få exklusiva in-game-belöningar. Trailern bekräftar också att Monster Hunter Wilds släpps till PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC år 2025.

För mer information, se Monster Hunter Wilds avslöjandetrailer från förra året.

Ska du spela Monster Hunter Wilds nästa år? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Capcom har äntligen avslöjat gameplay från det kommande spelet Monster Hunter Wilds i en ny trailer som visades under dagens PlayStation State of Play. I trailern får vi se en modig monsterjägare rida genom en farlig sandstorm på ryggen av en best, innan han står ansikte mot ansikte med en imponerande lejonliknande björnsvarelse. Spelet ser fantastiskt ut och bjuder på spännande strider och dramatik.

Efter att ha övervunnit björnsvarelsen beger sig vår monsterjägare vidare till ett canyon-område där han möter en stenig paddemonster. Striden intensifieras när tre buffel-liknande monster ansluter sig till kampen. Monster Hunter Wilds ser ut att bjuda på en imponerande upplevelse med sina storslagna monster och intensiva strider, vilket kommer att glädja både nya och erfarna spelare inom serien.

Denna nya trailer ger oss den första inblicken i Monster Hunter Wilds sedan dess avslöjande förra året. Spelet planeras att släppas år 2025 till PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC, och de som har sparad data från tidigare Monster Hunter-spel kommer att kunna ta del av exklusiva in-game-belöningar. Om du är en fan av Monster Hunter-serien eller bara älskar actionfyllda äventyr, se till att hålla utkik efter Monster Hunter Wilds nästa år!

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top