Silent Hill 2 Remake: Oktober lanseringsdatum och ny speltrailer

Remaken av Silent Hill 2 har fått en ny trailer och en släppdatum den 8 oktober. Överraskande nog kommer denna nyhet under Sonys State of Play istället för den planerade Silent Hill Transmission-sändningen senare ikväll.

Hur som helst klagar vi inte på att få se mer av Bloober Teams remake av den klassiska PS2-spelet. Trailern ger nya glimtar av spelet och de psykologiska skräcken som gjorde det första spelet så älskat.

Silent Hill 2 kommer att släppas till PlayStation 5 som en konsol exklusiv titel samt till PC.

Remaken av Silent Hill 2 har äntligen fått ett officiellt släppdatum och en ny gameplay trailer, vilket överraskande nog presenterades under Sonys State of Play istället för den planerade Silent Hill Transmission-sändningen senare samma dag. Bloober Teams återupplivning av den klassiska PS2-titeln kommer att släppas den 8 oktober och är mycket efterlängtad av fans av den ikoniska skräckserien.

I den nya trailern ges tittare en inblick i spelets skrämmande atmosfär och psykologiska skräckelement som gjorde det ursprungliga spelet så framgångsrikt. Grafiken har fått en imponerande uppgradering och spelet kommer att släppas som en konsol exklusiv titel till PlayStation 5, samt till PC. Med spöklika miljöer och en djupt gripande berättelse lovar Silent Hill 2 Remake att återigen skaka om spelare och testa deras motståndskraft mot skräck.

Med lanseringsdatumet bekräftat och nya gameplaytrailern som visar upp spelets atmosfär och skrämmande element, ser det ut som att fans av Silent Hill-serien har mycket att se fram emot i oktober. Bloober Teams återupplivning av denna klassiska skräckupplevelse ser ut att leverera en modern tolkning av en älskad titel och kommer förhoppningsvis att tillfredsställa gamla och nya fans av serien.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top