Mer Silent Hill-nyheter denna vecka

Konami avslöjade att man håller en till Silent Hill Transmission-händelse den 30 maj kl. 16.00 PDT. Den senaste Silent Hill Transmission ägde rum 2022 och avslöjade en förvånansvärd mängd Silent Hill-nyheter, inklusive en remake av Silent Hill 2, Silent Hill f, en ny Silent Hill-film och mer.

Inlägget som annonserar händelsen läser, “Betrakta detta som din inbjudningsbrev till Silent Hill. ✉️ Titta in den 30 maj kl. 16.00 PDT på vår SILENT HILL YouTube-kanal för den andra delen av #SILENTHILL Transmission där vi kommer att dela speluppdateringar, en djupare titt på filmen och ny merch.”

Det säkra tipset är en smygtrailer för filmen och förhoppningsvis nya detaljer om Silent Hill 2-remaken och Silent Hill f, det senare verkar vara franchisens nästa stora originalverk. Silent Hill Ascension, det online mobila narrativa spelet där spelare dikterade berättelseval, avslutade också sin första säsong (fast utvecklaren kanske har en annan term för det), så det är möjligt att vi kan få reda på vad som händer näst i det spelet.

Mer Silent Hill-nyheter kommer att anlända denna vecka med en ny Silent Hill Transmission-händelse planerad av Konami den 30 maj klockan 16.00 PDT. Den senaste transmissionen ägde rum redan 2022 och avslöjade flera spännande nyheter för fans av den populära skräck-serien, inklusive en remake av Silent Hill 2 och en helt ny film. Denna kommande händelse ser ut att erbjuda ännu mer information om dessa projekt, samt en djupare titt på den kommande filmen och eventuell ny merchandise.

I inlägget som annonserar den kommande händelsen välkomnar fans till Silent Hill och uppmanar dem att delta i den andra delen av #SILENTHILL Transmission på Silent Hills officiella YouTube-kanal. Förväntningarna är höga inför den kommande transmissionen, och många hoppas på en smygtrailer för den kommande filmen samt nya detaljer om både Silent Hill 2-remaken och Silent Hill f, som ser ut att vara en spännande ny originalproduktion för serien. Även Silent Hill Ascension, det mobila narrativa spelet, kan få nya uppdateringar som fans kan se fram emot.

Med en uppsjö av spännande projekt under Silent Hill-varumärket att se fram emot, ser det ut som om den kommande Silent Hill Transmission-händelsen kommer att ge fansen mycket att vara exalterade över. Med förhoppningar om nya trailers, spelsläpp och merchandise-uppdateringar är det en händelse som inte bör missas för någon som är en fan av den ikoniska skräck-serien. Så se till att hålla koll på Silent Hills YouTube-kanal den 30 maj för att inte missa den senaste informationen om allt som händer i Silent Hill-världen.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top