Lego avslöjar Legend of Zelda set.

Lego har dragit undan gardinerna för sitt nya lekset baserat på The Legend of Zelda. Det 2-i-1-setet syftar till att tillfredsställa både gamla och nya fans och är planerat att säljas i januari.

Det 2500-delars setet låter ägarna bygga två scener modellerade efter den Stora Deku-trädet från Ocarina of Time och Breath of the Wild. När det gäller karaktärer inkluderar det båda spelen versioner av Link, BOTW Zelda och den maracas-skalvande Hestu. Mindre detaljer inkluderar matlagningstoppen, en Skulltula, skattkistor och en Korok gömd på trädkronan.

Det stora Deku-trädet 2-i-1 kostar 299,99 dollar och kan förbeställas nu på Legos webbplats. Det kommer att finnas i butiker den 9 januari 2025. Det ansluter sig till andra set baserade på Nintendo-egenskaper som Animal Crossing, Donkey Kong och Mario.

Lego har nyligen avslöjat sitt senaste lekset baserat på The Legend of Zelda. Detta 2-i-1-set är avsett att tilltala både gamla och nya fans av spelet och är planerat att släppas i januari. Det imponerande 2500-delars setet möjliggör att ägarna kan bygga två scener inspirerade av den Stora Deku-trädet från Ocarina of Time och Breath of the Wild. Karaktärerna som ingår i setet omfattar versioner av Link från båda spelen, BOTW Zelda och karaktären Hestu som skakar på sina maracas.

Utöver huvudkaraktärerna inkluderar setet detaljer som matlagningstoppen, en Skulltula, skattkistor och en gömd Korok på trädkronan. The Legend of Zelda Lego-setet kostar 299,99 dollar och kan redan förbeställas på Legos webbplats. Det kommer att finnas tillgängligt i butiker från den 9 januari 2025 och kommer att ansluta sig till andra Nintendo-baserade Lego-set, såsom Animal Crossing, Donkey Kong och Mario. Detta imponerande set är en perfekt present för alla entusiastiska The Legend of Zelda-fans.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top