Call of Duty: Black Ops 6 på Game Pass

En av de största anledningarna till att Xbox förvärvade Activision Blizzard var för Call of Duty-serien, en förstapersonsskjutare som har dominerat bästsäljarlistorna i decennier. Detta skulle göra det till det perfekta valet att lansera på Xbox Game Pass, Microsofts spelabonnemangstjänst, för att locka nya prenumeranter. Black Ops 6 avslöjades officiellt förra veckan, och medan det tidigare rapporterades att det övervägdes för en Game Pass-lansering, har nyheten nu bekräftats av Xbox själva. Call of Duty: Black Ops 6 kommer att lanseras på Game Pass första dagen.

Vi vet ännu inte mycket om spelet, men två live-action teasers har släppts hittills. Den första visar en grupp människor som täcker ansiktena på Mount Rushmore med ögonbindlar som säger “Sanningen ligger”. Den andra, som släpptes idag, kan ses nedan.

Den visar världsledarnas svartvita kameravideor där de talar i dämpad ton om en stor konspiration om tillverkade krig och sanningens undflyende natur. Trailern avslutas med spelets fullständiga titel, tillsammans med en påminnelse om att den fullständiga avslöjandet kommer den 9 juni, efter Xbox:s sommarvissning.

För mer om Call of Duty, kolla in våra recensioner för Call of Duty: Modern Warfare III och Call of Duty: Black Ops Cold War.

En av de största förväntningarna när Xbox förvärvade Activision Blizzard var att Call of Duty-serien skulle bli en del av deras spelutbud. Detta har nu bekräftats med nyheten om att Call of Duty: Black Ops 6 kommer att lanseras på Xbox Game Pass första dagen. Detta är en stor affär för Xbox Game Pass, eftersom det kommer att locka många nya prenumeranter till tjänsten.

Även om det är lite känt om spelet än så länge, har två live-action teasers släppts som ger lite inblick i vad som komma skall. Den första teaser visar människor som täcker ansiktena på Mount Rushmore och uppmanar till att “Sanningen ligger”. Den andra teaser, som släpptes nyligen, visar världsledarnas svartvita kameravideor där de talar om en stor konspiration om tillverkade krig och sanningens undflyende natur. Spelets fullständiga avslöjande planeras till den 9 juni.

Call of Duty: Black Ops 6 kommer att vara en efterlängtad titel för både fans och nya spelare. Med dess lansering på Xbox Game Pass första dagen kommer spelare att kunna njuta av spelet direkt utan extra kostnad. Det ser ut att bli en spännande upplevelse med en djup berättelse och intensivt gameplay som kommer att hålla spelarna engagerade i timmar.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top