Call of Duty: Black Ops 6 Featured at Xbox’s Summer Showcase

När Xbox avslöjade datumet för sin sommarshow inkluderade det en mystisk teaser. Omedelbart efter presentationen kommer det att finnas en andra livestream för att visa upp ett kommande spel i en “älskad” serie. Idag har ämnet för den showen avslöjats, och förvånande för ingen är det ett nytt Call of Duty-spel.

Call of Duty: Black Ops 6 är en titel som kanske förvirrar vissa, med tanke på att det tekniskt sett inte finns ett spel med titeln Black Ops 5. Detta beror på att den femte delen av delserien, som lanserades 2021, var Black Ops Cold War, vilket tillfälligt avlägsnade den numrerade namngivningskonventionen. Nyheten meddelades på sociala medier, men ackompanjerades av en teaser på YouTube som verkar antyda händelserna i spelets kampanj.

Den 40 sekunder långa klippet följer en grupp människor som smyger upp på toppen av Mount Rushmore, där de placerar ögonbindlar över ögonen på presidenterna ingraverade i berget. De första tre ögonbindlarna läser “Sanningen ligger,” medan den fjärde har en trehövdad varglogotyp som användes i den initiala censurerade teasern av spelet.

Spelet kommer att avslöjas fullständigt under en presentation den lördagen den 9 juni, omedelbart efter Xbox-showen som börjar kl. 10 AM PT / 1 PM ET. Microsoft överväger enligt uppgift om de ska lansera spelet på Game Pass.

Vad hoppas du se från det senaste Call of Duty-spelet? Berätta gärna i kommentarerna!

Xbox’s Summer Showcase kommer att vara en händelse som spelentusiaster inte får missa, med den mystiska teasern som avslöjar att det kommande Call of Duty-spelet, Black Ops 6, kommer att vara en del av showen. Trots namnet Black Ops 6, är spelet egentligen den sjätte delen av serien, med Black Ops Cold War som den femte delen som släpptes 2021. Teasern på YouTube visar en grupp människor som placerar ögonbindlar över ögonen på presidenterna på Mount Rushmore, vilket visar på spänning och intriger som kan förväntas i spelets kampanj.

Med presentationen planerad efter Xbox-showen den 9 juni, har fansen chansen att få en första titt på vad Black Ops 6 har att erbjuda. Microsoft överväger även att inkludera spelet i sin Game Pass-tjänst, vilket skulle vara en spännande nyhet för abonnenter. Spelet ser ut att bjuda på en unik och intensiv spelupplevelse med den intressanta teasern och förväntningarna är höga för vad utvecklarna har planerat för seriens fortsättning.

Med spelets fullständiga avslöjande bara några dagar bort, är det spännande att se vad utvecklarna har i beredskap för Call of Duty: Black Ops 6. Fansen av serien ser fram emot att få reda på mer om handlingen, multiplayerläget och eventuella nya funktioner som kommer att läggas till i spelet. Med Xbox Summer Showcase som plattform för avslöjandet, kommer det utan tvekan att bli en minnesvärd händelse för spelcommunityn.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top