Neil Druckmann antyder nästa Naughty Dog-spel: ‘Det kan omdefiniera mainstream-uppfattningar om spel’

I en intervju med sitt moderbolag på Sony.com, pratar Last of Us medskapare Neil Druckmann om AI och antyder kort Naughty Dogs nästa spel. Druckmann är förväntat vag om Naughty Dogs nästa stora projekt men erbjuder en lockande ledtråd genom att säga, “Jag ser fram emot att se hur det här nya spelet resoneras, särskilt efter framgången med The Last of Us, eftersom det kan omdefiniera den allmänna uppfattningen om spel.”

Intervjun fokuserar dock främst på teknologi och hur det förbättrar och gör det lättare för skapare att berätta unika historier. När det gäller AI säger Druckmann, “AI kommer verkligen att revolutionera hur innehåll skapas, även om det väcker vissa etiska frågor som vi behöver ta itu med. Med teknologier som AI och möjligheten att göra motion capture direkt från hemmet minskar vi både kostnader och tekniska hinder, vilket öppnar dörren för oss att ta oss an mer äventyrliga projekt och pusha gränserna för berättande i spel.”

Han berör också kort framtiden för The Last of Us TV-serie, och säger att modern teknologi har tillåtit honom att övervaka TV-seriens andra säsong på distans från Los Angeles medan den spelas in i Kanada.

Du kan läsa hela intervjun här. Du kan också läsa mer om vad som händer med TV-seriens andra säsong, inklusive rollbesättning, här.

I en nylig intervju med Sony.com avslöjar Neil Druckmann, medskapare av The Last of Us, små ledtrådar om Naughty Dogs kommande spelprojekt. Trots att han är vag om detaljer, antyder Druckmann att det nya spelet kan ha potential att omdefiniera mainstreamuppfattningen om spel. Han betonar vikten av ny teknologi, särskilt AI, och hur det har potential att revolutionera skapandet av spelberättelser genom att göra det enklare och mer kostnadseffektivt.

Druckmann fortsätter att diskutera hur framstegen inom AI och motion capture-teknik har öppnat dörrar för mer djärva och nyskapande projekt inom spelindustrin. Han reflekterar också kort över den pågående produktionen av The Last of Us TV-serien, där han tack vare modern teknologi har kunnat övervaka inspelningen av den andra säsongen på distans från Los Angeles medan inspelningarna äger rum i Kanada. Denna flexibilitet och tillgänglighet visar på de möjligheter som den senaste teknologin har gett skapare inom underhållningsbranschen.

För att läsa hela intervjun med Neil Druckmann och få reda på mer om Naughty Dogs kommande spelprojekt och The Last of Us TV-seriens fortsatta utveckling, besök Sony.com för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna och uppdateringarna. Druckmanns entusiasm för den framtida riktningen av spelindustrin och dess förmåga att omdefiniera upplevelsen för spelare världen över verkar lovande och väcker stor uppmärksamhet inom branschen.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top