Jason Voorhees får en dedikerad MultiVersus Trailer

Jason, tillsammans med Agent Smith från The Matrix, gjorde en cameo i den senaste MultiVersus-trailern, men nu är han stjärnan. Filmen visar hans moveset, som att slå motståndarna med en machete, kollapsa dem i en våningssäng på lägret, och slå dem med en sovsäck fylld med en annan spelares kropp. Du får också en titt på åtminstone en av hans alternativa kostymer.

MultiVersus är ett gratis spel och kommer att lanseras den 28 maj på PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC.

För mer information, läs Game Informers MultiVersus-recension efter dess första lansering tillbaka 2022, och kolla sedan in Jokers MultiVersus-spel och hans alternativa dräkt Batman Who Laughs.

Ska du hoppar tillbaka in i MultiVersus nästa vecka när det lanseras? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Jason Voorhees får en dedikerad trailerspot i den senaste MultiVersus-trailern och tar över som stjärnan. Trailern visar upp hans brutala moveset där han använder en machete, krossar motståndarna i en våningssäng på lägret och slår dem med en sovsäck fylld med en annan spelares kropp. Dessutom får vi en glimt av åtminstone en av hans alternativa kostymer, vilket ger spelarna ännu mer variation att utforska.

MultiVersus är ett gratis spel som kommer att släppas den 28 maj på en rad olika plattformar, inklusive PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och PC. Med spelets release runt hörnet har fansen möjlighet att börja planera sina strategier för att utnyttja Jason Voorhees och de andra spelarkaraktärerna på bästa sätt för att vinna matcher och dominera spelplanen.

För mer information om MultiVersus kan du läsa Game Informers recension efter spelets första lansering tillbaka 2022. Du kan också kolla in andra karaktärer som Joker och deras alternativa kostymer, såsom Batman Who Laughs. Är du redo att dyka in i MultiVersus nästa vecka när det äntligen släpps? Låt oss veta i kommentarerna nedan och var redo att möta Jason Voorhees och resten av casten på slagfältet.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top