Jeffrey Wright spelar Isaac i Last of Us säsong 2

HBO och PlayStation har hittat sin Isaac för The Last of Us säsong 2, och det är Jeffrey Wright, skådespelaren bakom rösten för Isaac i The Last of Us Part II. Känd för roller som The Watcher i Marvel’s What If…?, Commissioner Gordon i The Batman, och Bernard i HBO’s Westworld-serie, samt hans roll som Thelonious “Monk” Ellison i American Fiction från 2023, som gav honom en Oscarsnominering för Bästa Skådespelare, kommer Wright att återvända till Naughty Dogs post-apokalyptiska värld för att ge Isaac en till chans.

HBO meddelade detta idag genom ett snabbt inlägg på X (tidigare Twitter) som du kan se nedan:

“Vi är otroligt glada över att Jeffrey Wright ansluter sig till rollistan för The Last of Us säsong 2, där han återupptar sin roll som Isaac! 🐺 https://t.co/g7tlLBrHWe”
– Naughty Dog (@Naughty_Dog) 24 maj 2024

Nyheten om Wrights casting kommer några veckor efter att vi fick vår första titt på Pedro Pascals Joel och Bella Ramseys Ellie i The Last of Us säsong 2.

Wright ansluter sig till flera andra nykomlingar i denna serie, som har premiär nästa år. Booksmarts Kaitlyn Dever kommer att spela Abby, medan Young Mazino ansluter som Jesse. Danny Ramirez, Ariela Barer, Tati Gabrielle och Spencer Lord kommer att spela Manny, Mel, Nora och Owen, respektive.

Vi avslöjar inte dessa karaktärers roller i The Last of Us Part II, vilket troligtvis kommer att matcha deras roller i HBOs The Last of Us säsong 2, men om du vet, så vet du.

Fans av Naughty Dogs The Last of Us-spel väntar ivrigt på den andra säsongen av HBOs The Last of Us. Första säsongen hade premiär i januari förra året och täckte händelserna i det första spelet och dess Left Behind DLC. HBO bekräftade snabbt att showen skulle få en andra säsong, som kommer att ha premiär nästa år.

Vi älskade den första säsongen och ser fram emot att se hur den anpassar The Last of Us Part II, som fick remasterbehandlingen i januari. Det verkar som att vi inte är ensamma heller – The Last of Us premiär var HBOs näst största debut sedan 2010, och tittarna stannade kvar hela säsongen.

Första säsongen av The Last of Us vann åtta Emmy Awards. Läs Game Informers recension av The Last of Us och Game Informers recension av The Last of Us Part II.

Gillade du Isaac som karaktär i The Last of Us Part II? Berätta i kommentarerna nedan!

I HBO och PlayStation’s uppföljning “The Last of Us” säsong 2 har den prisbelönte skådespelaren Jeffrey Wright blivit vald för rollen som Isaac. Wright, känd för sin röst som Isaac i “The Last of Us Part II” samt roller i populära serier och filmer som “Marvel’s What If…?”, “The Batman” och “Westworld”, kommer att återvända till den post-apokalyptiska världen skapad av Naughty Dog för att ge liv åt karaktären Isaac än en gång. Med en Oscarsnominering under bältet för sin roll som Thelonious “Monk” Ellison i “American Fiction” från 2023, har Wright bevisat sin förmåga att porträttera mångfacetterade karaktärer på ett imponerande sätt.

HBO meddelade nyheten om Wrights casting genom sociala medier och entusiasmen bland fansen av “The Last of Us” har varit på topp. Med Pedro Pascal och Bella Ramsey som redan har avslöjats som Joel och Ellie för säsong 2, utökas rollistan nu med flera nya ansikten som ska porträttera karaktärer som Abby, Jesse, Manny, Mel, Nora och Owen. Det är spännande att se hur dessa nya tillskott kommer att bidra till den redan episka berättelsen.

Med den första säsongen av “The Last of Us” som blev en enorm framgång och vann flera Emmy Awards, är förväntningarna höga inför den kommande säsongen. Med Wrights imponerande skådespelarbakgrund och erfarenhet av att ge liv åt komplexa karaktärer, kan fansen se fram emot en djup och engagerande fortsättning på denna älskade historia. Nu är det bara att vänta och se hur Isaac och de andra karaktärerna utvecklas i den post-apokalyptiska världen.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top