Fortnite Kapitel 5: Säsong 3 Introducerar Magneto, Fallout och mer

En ny säsong av Fortnite är nu live och den medför Fallout, Magneto, massor av kväveoxid och lite Mad Max-inspirerad stil till battle royale. Med titeln “Wrecked”, följer Fortnite kapitel 5: Säsong 3 på förra säsongens tema med grekiska gudar med nya strids-pass, vapen och skins.

“En våldsam sandstorm har nyligen rört sig över ön och skapat en ny biome i söder kallad ödemarken,” skriver ett blogginlägg från Epic Games. “De ‘Ödemarkens krigare’ har redan tagit plats (de red in med sandstormen, trots allt). Denna grupp rör sig lika snabbt som sina dekorerade bilar, bevisat genom de platser de redan etablerat.”

Vi kommer att gå igenom dessa nya platser och mer nedan.

Allt du behöver veta om Fortnite kapitel 5: Säsong 3 – Wrecked

Låt oss börja med strids-passet. Det inkluderar några nyskapade karaktärer av Epic Games, kända som original skins inom Fortnite-communityt, samt samarbete skins i form av Bethesdas post-apokalyptiska Fallout-serie och den ökände X-Men-skurken, Magneto.

Kolla in alla skins i strids-passet nedan:

En av de första nya platserna på kartan är Redline Rig. Det är en Nitro-raffinaderi drivet av The Machinist, Wasteland Warriors’ mästermekaniker som också finns tillgänglig i strids-passet.

Också i söder om ön finns Nitrodrome. Här driver Ringmaster Scarr, som är tillgänglig i strids-passet, cirkusliknande bilskådespeleriet känt som Nitrodrome.

Från Nitrodrome kan du enkelt nå Brutal Beachhead. Här är Megalo Don chefen. Han är Wasteland Warriors “mästermuskel”, enligt blogginlägget, och att ta sig an honom kommer inte vara lätt.

Epic säger att det finns andra förändringar på kartan också. Till exempel har Snooty Steppes nu blivit Sandy Steppes.

Över hela ön hittar du Nitro Splash och Nitro Barrels, båda från Redline Rig. Nitro Splash är en bärbar version av en Nitro-behållare som du kan kasta ner för att fylla dig eller din bil med Nitro för en eldig boost. Nitro Barrels är Nitro-behållare som “Nitro-fieras” vid kontakt, och när du träffar dem flyger de iväg och exploderar vid landning.

Så här fungerar Nitro i Fortnite kapitel 5: Säsong 3 – Wrecked:

– Fordon som är Nitro-fierade får ökad körglädje, explosiv trampkraft som ger skada och knockback, minskad bränsleförbrukning och en buff till fästa attackmodifikationer.
– Spelare som är Nitro-fierade får ökad rörelsehastighet, explosiv kraft som ger skada och knockback, en minskning av staminakonsumtionen, snabbare omladdningshastighet och immunitet mot fallskador.

En av de nya tillskotten till Battle Royale-striden är Nitro Fists, som låter dig utföra en tre-slags-kombo, en uppercut eller en luftslag som gör att du hastar genom luften.

Nitro Fists har fyra laddningar och varje laddning laddas upp var åttonde sekund. Uppercutet och luftslaget använder en laddning vardera, medan tre-slags-kombon inte använder någon. Om du luftslår marken istället för luften, “kommer effekten att vara meteorisk för omgivande fiender”, skriver Epic i blogginlägget.

Boom Bolt är en ny snabbeldande, moddbar armborst som avfyrar explosiva bultar. Några skott kan ta ner ett fordon, enligt Epic.

Några nya sätt att förstärka dina fordon i Fortnite nu, för att modifikationer är tillbaka. Här är vad du kan förvänta dig:

– Machine Gun Turret (takskena)
– Granatgevärstorn (takskena)
– Spikad stötfångare (främre stötfångare)
– Ko-fångare (främre stötfångare)
– Säkerhetsdäck (däcksskena)
– Chonkers Off-Road-däck (däcksskena)

Allt du behöver göra för att utrusta en ny mod är att träffa en fordonmodbox och en kommer automatiskt att fästas på ditt fordon. Du kan också se vilken mod du får baserat på symbolen på boxen.

Du kan reparera ditt fordon och dess modifikationer med den nya reparationsfacklan eller reparationsboxarna som är utspridda runt på kartan. Dessutom har servicestationer ersatt bensinpumpar, vilket låter dig fylla på ditt fordon med bensin och hälsa medan du står parkerad på en stationsplatta.

Till fordonelistan ansluter sig det nya Behemoth Car Body, som är ett SUV-fordon. Utanför vapen och fordonförstärkningar finns Nuka-Cola, som återställer lite hälsa (över tid) och sköld och också de snälla kaktussladden, som ger spelare (och fordon) lite läkning när de plockas eller körs igenom.

Nya Bossar

The Machinist kommer att släppa The Machinist’s Medalj när hon besegras. Denna medaljong genererar din sköld över tiden. Om du besegrar henne inne i Redline Rig kan du också använda denna medaljong för att öppna garaget där hennes bil finns. Oavsett var du besegrar henne, släpper hon The Machinist’s Combat Assault Rifle.

Att besegra Ringmaster Scarr ger dig Ringmaster Scarr’s Medalj, vilket ger dig oändligt med ammunition och en liten skadestärkelse. Besegrar du henne i Nitrodrome kan du öppna garaget där hennes bil finns. Oavsett var du besegrar henne kommer hon släppa Ringmaster’s Boom Bolt.

Och slutligen, att besegra Megalo Don ger dig Megalo Don’s Medalj, som fyller dig med oändlig Nitro. Dessutom ger det dig Megalo Don’s Nitro Fists.

Och det är allt du behöver veta om Fortnite Kapitel 5: Säsong 3 – Wrecked.

Är du exalterad över denna nya säsong? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

En ny säsong av Fortnite är nu live och den medför Fallout, Magneto, massor av kväveoxid och lite Mad Max-inspirerad stil till battle royale. Med titeln “Wrecked”, följer Fortnite kapitel 5: Säsong 3 på förra säsongens tema med grekiska gudar med nya strids-pass, vapen och skins. En våldsam sandstorm har nyligen rört sig över ön och skapat en ny biome i söder kallad ödemarken. De ‘Ödemarkens krigare’ har redan tagit plats (de red in med sandstormen, trots allt). Denna grupp rör sig lika snabbt som sina dekorerade bilar, bevisat genom de platser de redan etablerat.

En av de första nya platserna på kartan är Redline Rig. Det är en Nitro-raffinaderi drivet av The Machinist, Wasteland Warriors’ mästermekaniker som också finns tillgänglig i strids-passet. Över hela ön hittar du Nitro Splash och Nitro Barrels, båda från Redline Rig. Nitro Splash är en bärbar version av en Nitro-behållare som du kan kasta ner för att fylla dig eller din bil med Nitro för en eldig boost. Nitro Barrels är Nitro-behållare som “Nitro-fieras” vid kontakt, och när du träffar dem flyger de iväg och exploderar vid landning. En annan spännande nyhet är Nitro Fists, som låter dig utföra en tre-slags-kombo, en uppercut eller en luftslag som gör att du hastar genom luften. Nitro Fists har fyra laddningar och varje laddning laddas upp var åttonde sekund. Uppercutet och luftslaget använder en laddning vardera, medan tre-slags-kombon inte använder någon. Om du luftslår marken istället för luften, “kommer effekten att vara meteorisk för omgivande fiender”, skriver Epic i blogginlägget. Boom Bolt är en ny snabbeldande, moddbar armborst som avfyrar explosiva bultar. Några skott kan ta ner ett fordon, enligt Epic. För att förstärka dina fordon i Fortnite nu, är modifikationer tillbaka. Det finns flera nya förstärkningar såsom Machine Gun Turret, Spikad Stötfångare och Ko-fångare, bland andra. Dessutom kan du reparera ditt fordon och dess modifikationer med en reparationsfackla eller reparationsboxar. Nya bossar har också lagts till i spelet, varav varje ger unika belöningar som Medaljer med olika effekter. Wrecked verkar definitivt vara en spännande säsong för Fortnite-fans med massor av nya funktioner, platser och figurer för att utforska och kämpa mot.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top