Warrior Prime Minister Lidia Sobieska i Tekken 8.

Tekken 8 Lidia Sobieska gameplay trailer

Tekken 8:s andra DLC-kämpe, Lidia Sobieska, återvänder till handlingen i sin första gameplay-trailer. Den polska politikern och karatemästaren kommer att förstärka roster den här sommaren.

Först introducerad som en DLC-kämpe i Tekken 7: Fated Retribution, är Lidia premiärminister i Polen och en utövare av traditionell karate. Den formella och stolta kämpen kolliderar med kollegan karateutövare Jin Kazama i trailern och ödmjukar den arroganta Reina genom att dela ut sin nya Rage Art.

Lidia följer i fotspåren av Eddy Gordo som de två avslöjade Year 1 season pass-kämparna. Ägare av Tekken 8:s Deluxe, Ultimate eller Collector’s Edition får automatiskt dessa kämpar. Var och en kan också köpas separat för $7.99. Två fler kämpar återstår i Year 1-passet, som kommer att läggas till under hösten och vintern.

För mer information om Tekken 8, kolla in vår recension.

I Tekken 8:s senaste gameplay-trailer, återvänder Lidia Sobieska, en polsk premiärminister och karatemästare, till handlingen för att förstärka spelets roster. Lidia, som först introducerades som en DLC-kämpe i Tekken 7: Fated Retribution, visar upp sin formella och stolta karaktär när hon möter Jin Kazama i en ödesmättad strid. I trailern får vi också se henne ödmjuka den arroganta Reina genom att använda sin kraftfulla Rage Art.

Som en av de avslöjade kämparna i Tekken 8:s Year 1 season pass, följer Lidia i fotspåren av Eddy Gordo. Ägare av Deluxe, Ultimate eller Collector’s Edition av spelet kommer automatiskt att få tillgång till dessa kämpar, medan de också kan köpas separat för pris av $7.99 var. Med två fler kämpar som kommer att läggas till under hösten och vintern, finns det mycket att se fram emot för fans av spelet.

Tekken 8 fortsätter att leverera spännande strider och nya kämpar, och Lidia Sobieska är ett välkommet tillskott till roster. Med sitt imponerande karatekunnande och karaktärsstyrka, ser vi fram emot att se henne ta sig an sina motståndare i spelet. För mer information och uppdateringar om spelet, se till att hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna om Tekken 8.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top