Homelander levererar blodig rättvisa i Mortal Kombat 1 trailer.

Mortal Kombats 1 nästa superkraftiga gästfighter, The Boys ‘Homelander, visar upp sin dominans i en ny gameplay-trailer. Den mindre än hjältemodiga superhjälten blir tillgänglig för Kombat Pack-ägare den 4 juni och för alla andra den 11 juni.

Ledaren för The Seven, den patriotiska och galna Homelander, ger inga kvarter till sina nya MK-motståndare, och utplånar dem med en offensiv stil som påminner mycket om Supermans spelstil i Injustice-serien. Trailern visar även upp den nya DLC-fightern Kameo, Ferra, den mindre, mer vilda hälften av Ferra & Torr-laget från Mortal Kombat X, som också ansluter sig till spelet någon gång i juni.

Homelander ansluter sig till Peacemaker, Invincibles Omni-Man, Ermac, Quan-Chi och den kommande Takeda i Year 1 DLC-roster. Mortal Kombat 1 har också en storyexpansion på gång, men det finns fortfarande inget ord på vad det kommer att innebära eller när det kommer att komma.

För mer om Mortal Kombat 1, kolla in vår recension av spelet här.

I nästa DLC för Mortal Kombat 1 kommer den hänsynslösa Homelander från The Boys att göra sin debut. I den senaste gameplay-trailern visar han upp sin brutala stil och dominans över sina motståndare. Homelander, känd för att vara ledaren för superhjältegruppen The Seven, skonar ingen i striden och är redo att föra gory justice till Mortal Kombat-universumet.

Inte bara Homelander gör sin entré, utan även DLC-karaktären Kameo, som är den mer aggressiva delen av Ferra & Torr-duon från Mortal Kombat X. Tillsammans med andra ikoniska kämpar som Peacemaker och Invincibles Omni-Man kommer Homelander att bli en del av det imponerande Year 1 DLC-rostret för spelet. Spelare kan förvänta sig en intensiv och actionpackad upplevelse när dessa nya karaktärer släpps.

Med både klassiska Mortal Kombat-karaktärer och spännande gästfighters som Homelander, fortsätter spelet att imponera och leverera underhållande strider. Med mer DLC på gång och en storyexpansion i horisonten, finns det mycket att se fram emot för fans av serien. Spelare kommer att kunna testa sina färdigheter och se hur Homelander och de andra karaktärerna passar in i Mortal Kombat 1 när de släpps i juni.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top