Kolla in Ermacs debut i Mortal Kombat 1 i den nya blodiga gameplay-trailern.

Ermac är nästa kämpe som ansluter sig till Mortal Kombat 1-roster, och utvecklaren NetherRealm Studios har släppt en ny spelmekanisk trailer som visar vad spelarna kan förvänta sig av den mystiska krigaren. Trailern avslöjar också att Ermac släpps i Early Access den 16 april innan hans fullständiga release den 23 april, och att Mavado kommer att ansluta sig till Kameo-roster senare nästa månad.

“Ermac är en samling själar som är bundna tillsammans av Quan Chis mörka magi och är avsedda att fungera som ett grupptänk,” säger ett pressmeddelande. “Men det stavningsbrytande är tillfälligt upplöst när Ermac besegras av Mileena och King Jerrods sinne, den avlidna härskaren av Outworld och en av själarna i Ermacs samling, tar kontroll och återförenas med den kungliga familjen, och hjälper Kejsarinnan Mileenas styre.

“Till slut återtar själssamlingen kontrollen, och Ermac drar sig tillbaka till Outworlds skuggor. Inte längre Quan Chis slav, eller bunden till den kungliga familjen, måste han hitta en framtid värd att kämpa för.”

Kolla in Ermac i Mortal Kombat 1-speltrailern nedan:

För att få tag på Ermac, köp Premium Edition av Mortal Kombat 1 eller köp Kombat Pack för din Standard Edition av spelet. Kombat Pack inkluderar en Jean-Claude Van Damme-karaktärsskin för Johnny Cage (finns tillgänglig nu) och en veckas tidig åtkomst till sex spelbara DLC-karaktärer: Omni-Man (finns tillgänglig nu), Quan Chi (finns tillgänglig nu), Peacemaker (finns tillgänglig nu), Ermac (kommer den 16 april), Homelander, och Takeda Takahashi. Kombat Pack inkluderar också alla fem DLC-Kameo-kämparna.

För mer om spelet, läs Game Informers Mortal Kombat 1-recension.

Kommer du att använda Ermac nästa vecka i Mortal Kombat 1? Berätta gärna i kommentarerna nedan!

I det senaste grymma gameplay-trailern för Mortal Kombat har Ermac gjort sin debut. Trailern visar hur Ermac använder sina krafter för att bekämpa sina motståndare på brutalt sätt. Spelet erbjuder en blodig och våldsam upplevelse som fans av serien kommer att älska. Ermac visar upp sin unika spelstil och förmågor i strider mot kända karaktärer som Sub-Zero och Scorpion. Med imponerande grafik och intensiva strider är Mortal Kombat ett spel som kommer att hålla spelarna engagerade under lång tid.

Läs mer här: https://www.gameinformer.com/news/2024/04/09/check-out-ermacs-mortal-kombat-1-debut-in-new-gory-gameplay-trailer

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top