Alla 8 avsnitten av Amazon’s Fallout TV-serie släpps nu en dag tidigare.

Amazon Studios tv-serie Fallout kommer att ha premiär en dag tidigare, med alla åtta avsnitt som nu släpps på Prime Video den 10 april kl 18.00 PT/21.00 ET. Serien var ursprungligen planerad att släppas den 12 april men Amazon meddelade att de flyttade upp premiärdagen till den 11 april tillsammans med en ny titt på serien. Nu har Amazon flyttat upp datumet ytterligare en dag, vilket innebär att du kan se denna live-action anpassning av det postapokalyptiska ödemarker imorgon.

Walton Goggins, som spelar The Ghoul, meddelade denna nyhet under en ny Fallout-reklam som sändes igår (8 april) under NCAA Men’s Basketball Championship Game. Efter att det första avsnittet har sänts kl 18.00 PT/21.00 ET imorgon, kommer de andra sju avsnitten vara tillgängliga för visning exklusivt på Prime Video i över 240 länder  över hela världen.

Om du ännu inte har sett det, så kolla in den senaste Fallout-trailern för en ny titt på serien.

“Baserat på en av de största TV-spelsserierna genom tiderna, är Fallout berättelsen om de rika och de fattiga i en värld där det knappt finns något kvar att ha,” står det i ett pressmeddelande. “Två hundra år efter apokalypsen tvingas de milda invånarna i lyxiga fallout-bunkrar att återvända till det stråldränkta helvetet som deras förfäder lämnade bakom sig – och blir chockade över att upptäcka ett otroligt komplicerat, fröjdefullt konstigt och högst våldsamt universum väntar på dem.”

Amazon Studios, som ligger bakom serier som The Boys och Invincible, producerar Fallout tillsammans med Kilter Films och exekutiva producenter Jonathan Nolan och Lisa Joy. Nolan regisserade de tre första avsnitten av Fallout.

Fallout har premiär på Prime Video den 10 april.

För mer information, kolla in teasern för Fallout som släpptes i december.

Ska du titta på Fallout imorgon? Berätta gärna i kommentarerna nedan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top