Destiny 2: Den slutgiltiga formen inkluderar ny prismatisk underklass, fiendefrågor, exotiska föremål och mer.

Bungie har släppt en ny trailer för den nästa expansionen till Destiny 2, The Final Shape, och den inkluderar spelsekvenser av Guardians som använder både ljus och mörker samtidigt, nya vapen och fiender, och mer. Denna trailer var en del av en bredare informationskampanj kring The Final Shape, som lovar att avsluta den tio år långa berättelsen om Kriget mellan Ljus och Mörker, där vi också fick lära oss mer om The Witness och ytterligare exotiska föremål.

Avslöjades förra augusti och var ursprungligen planerad att släppas i februari innan den försenades till den 4 juni, The Final Shape tar form (ordvits avsiktlig) för att bli en av de största expansionerna för Destiny 2 hittills. Det är passande, med tanke på att berättelsen som spelare har njutit av i 10 år är inställd att avslutas i denna expansion.

Kontrollera Destiny 2: The Final Shape-speltrailern själv nedan:

“Utöver de tre nya Light Supers som tidigare annonserades [Twilight Arsenal för Titans, Storm’s Edge för Hunters, och Song of Flame för Warlocks], kommer Guardians att använda Ljus och Mörker tillsammans för första gången för att släppa lös den Prismatiska subklassen,” står det i ett pressmeddelande. “Denna subklass introducerar nya alternativ för att förbättra och anpassa varje spelsätt med kombinationen av flera elementtyper.”

Bungie säger att varje klass också kommer att få en unik granat som kombinerar flera subklasser: Warlocks får en Stasis/Void-granat, Titans en Strand/Arc-granat, och Hunters får en Solar/Stasis-granat.

För första gången någonsin i Destiny 2-historien, i The Final Shape kommer spelare att kunna utrusta en exotisk klassföremål – vilket innebär Hunter’s cloaks, Titan’s marks, och Warlock’s bonds – med exotiska perks av exotisk nivå. Dessa perks kommer att vara slumpmässiga, enligt Bungie, och ta två funktioner från befintliga exotiska klassföremål (inklusive vissa tillhörande andra klasser).

Den nya Dread-enemygruppen kommer att terrorisera Guardians på uppdrag av The Witness med aldrig tidigare sedda förmågor. Tillsammans med Tormentors och Subjugators kommer The Witness att släppa lös nya Grim, Husk, Attendant och Weaver-enheter:

Grim: En mycket rörlig flygande fiende som sakta ner och undertrycker en Guardians förmågor om de är för nära.
Husk: En akrobatisk närstridsbruiser som skickar en utplacerad geist-enhet mot dig om du inte träffar deras svaga punkt med ett sista slag.
Attendant och Weaver: Genom att använda Stasis och Strandheterna respektive, kan dessa enheter omedelbart förändra mötets flöde och tvinga Guardians att vara uppmärksamma på sin positionering på slagfältet.

Dessa fiender, exotiska föremål, den nya Prismatic-subklassen, och mer kommer att vara tillgängliga vid lanseringen av The Final Shape den 4 juni. Under tiden kan du hoppa in i spelets senaste uppdatering – Into the Light – från och med idag.

Denna nya tvåmånaders uppdatering inkluderar den nya våg-försvar-aktiviteten Onslaught, favoritvapen med vanliga och begränsade varianter, det nya sociala utrymmet Hall of Champions, repriserade Zero Hour- och The Whisper-exotiska uppdrag, en raidboss-gauntlet som kallas Pantheon, nya belöningar, och mer.

Är du taggad för The Final Shape? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Destiny 2: The Final Shape är den senaste expansionen till det populära onlinespelet Destiny 2. Expansionspaketet inkluderar en ny prismatisk subklass, en ny fiendefraktion och flera nya exotiska vapen och rustningar.

Den nya prismatiska subklassen ger spelarna möjlighet att anpassa sin karaktär ännu mer och experimentera med olika spelfunktioner och förmågor. Den nya fiendefraktionen är också en spännande tillsats till spelet och ger spelarna nya utmaningar och strider att ta sig an.

Förutom de nya subklasserna och fiendefraktionerna inkluderar Destiny 2: The Final Shape också flera nya exotiska vapen och rustningar. Dessa vapen och rustningar ger spelarna möjlighet att skapa unika och kraftfulla karaktärer som kan övervinna sina motståndare på slagfältet.

Med alla dessa nya tillsatser och förbättringar är Destiny 2: The Final Shape den perfekta expansionen för alla fans av Destiny 2 och ger dem ännu mer att utforska och njuta av i det spännande och actionfyllda speluniversumet.

Läs mer här: https://www.gameinformer.com/news/2024/04/09/destiny-2-the-final-shape-includes-new-prismatic-subclass-enemy-faction-exotics-and

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top