Witchfire’s stora ‘Ghost Galleon’ uppdatering lägger till nya klasser, fiender, vapen och mer

Stora uppdateringen “Ghost Galleon” för Witchfire är nu live och medför nya klasser, fiender, vapen, trollformler och mer. Teamet bakom Witchfire, The Astronauts, säger att dagens uppdatering är den “första stora” patchen för spelet, vilket är varför den innehåller så mycket ytterligare innehåll.

Förutom nya klasser, fiender, vapen och trollformler inkluderar Ghost Galleon-uppdateringen även nya händelser att delta i, en butiksförsäljare som erbjuder nya föremål och fler funktioner för spelare att utforska. Denna uppdatering, liksom spelet självt, är tillgänglig just nu på PC på Epic Games Store.

För att följa dagens nyheter har The Astronauts släppt en ny trailer för Witchfire där de visar vad du kan förvänta dig.

“Utöver de nya funktioner som finns tillgängliga i dagens uppdatering har teamet med The Astronauts genomfört noggranna omgestaltningar av nivåprogressionen och Calamity-systemen i Witchfire, baserat på feedback från Early Access,” säger ett pressmeddelande. “Spelare kommer att börja spelet med souls-liknande klasser som ger en ökning i vissa statistik och unika utrustningar. Klasser inkluderar Slayer, Berserker, Hunter, Shadow, Saint och Penitent – den sista klassen är för Witchfire-veteraner som söker en extra utmaning.”

The Astronauts säger att en ny funktion kallad Gnosis kommer att tillåta spelare att överlevla något utan att svårigheten ökar motsvarande. Teamet säger att Gnosis representerar spelarnas kunskap om mörk magi och att när denna ockulta kunskap expanderar, “får spelarna kraft och avslöjar dolda vägar och händelser i spelet.” Ghost Galleon-uppdateringen lägger också till en Calamity Meter i HUD:en, som visar spelarna stegen de tar för att öka sannolikheten för katastrofer.

Här är några skärmdumpar från Ghost Galleon-uppdateringen:

Här är en översikt över allt som finns tillgängligt i dagens Ghost Galleon-uppdatering:

3 nya katastrofer (inklusive Ghost Galleon)
Ny aktivitet: Vault Raiding
6 nya klasser
5 nya vapen
4 nya trollformler (plus 4 omgestaltade trollformler)
Ny butiksförsäljare
7 nya magiska föremål (fetischer, ringar, reliker)
10 nya eller varianter av fiender
5 nya händelser
6 nya fällor
Omdesign av katastrofer
Gnostisk kunskap och nivåprogression
Uppdateringar för livskvalitet och buggfixar

För en mer detaljerad översikt över allt nytt, kolla in Ghost Galleon-patchnoterna här.

Witchfire släpptes i Early Access i september. Det förväntas nå 1.0 i år.

Kollar du in Witchfires Ghost Galleon-uppdatering idag? Berätta gärna i kommentarerna nedan!

I det senaste stora uppdateringen till Witchfire, kallad “Ghost Galleon”, har spelarna fått tillgång till nya klasser, fiender, vapen och mycket mer. I uppdateringen har spelarna möjlighet att välja mellan fler karaktärsklasser och bekämpa nya fiender ombord på ett spökfartyg. Dessutom har en rad nya vapen lagts till i spelet, vilket ger spelarna ännu fler alternativ när de utforskar den skräckinjagande världen i Witchfire. Uppdateringen har mottagits väl av spelare och kritiker och har gett en ny dimension till spelets spelupplevelse. Med så många nya funktioner att utforska ser framtiden ljus ut för Witchfire och dess gemenskap av entusiastiska spelare.

Läs mer här: https://www.gameinformer.com/news/2024/04/09/witchfires-big-ghost-galleon-update-adds-new-classes-enemies-weapons-and-more

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top