Tidigare Halo, Destiny Lead Arbetar På Unreal Engine 5 Konkurrens Multiplayer Spel

ProbablyMonsters, ett oberoende spelbolag grundat 2016 av tidigare Bungie president och VD Harold Ryan, har skapat ett nytt team för att utveckla ett konkurrenskraftigt multiplayer-spel i Unreal Engine 5. Under ledning av tidigare Bungie-ledare Chris Opdahl, med över 20 års erfarenhet som spelutvecklare och arbete med franchises som Halo och Destiny, är Hidden Grove det nya teamet inom ProbablyMonsters som arbetar på detta multiplayerprojekt.

“Hos Hidden Grove handlar det inte bara om att utveckla något annorlunda inom området konkurrenskraftiga multiplayer-spel – det handlar om att göra det bättre som ett team”, skriver Opdahl i ett pressmeddelande. “Vi tror att fantastiska spel börjar med fantastiska team, och vi bygger en kreativ atmosfär där konstnärer, ingenjörer och skapare kan komma samman och blomstra.”

ProbablyMonsters säger att Opdahl grundade Hidden Grove tillsammans med två designdirektörer – Raylene Deck och Grant Mackay – båda som tidigare arbetade tillsammans på Destiny. “De stöds av ett komplett ledningsteam av världsbyggande, ingenjörer och produktionsexperter, inklusive exekutiv producent Lori Ada Kilty, konstdirektör Jedd Chevrier, senior ingenjörsdirektör Dean Johnson och berättardirektör Kate Welch”, läser ett pressmeddelande. “Tillsammans för de med sig betydande AAA-erfarenhet som sträcker sig över Halo, Destiny, Mass Effect, Dungeons & Dragons och mer.”

Hidden Grove säger att de rekryterar och letar efter diversifierade, motiverade, högt kvalificerade personer “som delar deras passion för att föra något nytt till världen.”

Vad man kan förvänta sig av Hidden Groves första spel är ännu inte känt, förutom att det är ett konkurrenskraftigt multiplayer “äventyrsspel” som använder Unreal Engine 5.

Utöver detta har ProbablyMonsters en ny chef för produkt i Adam Rymer. Han kommer att rapportera direkt till ProbablyMonsters grundare och VD Harold Ryan.

“Vår definition av produkt handlar inte bara om spelen här på ProbablyMonsters; det handlar också om designen av själva teamen”, skriver Rymer i ett pressmeddelande. “Bortom Hidden Grove har vi oannonserade utvecklingsprojekt som jag ser fram emot att dela med oss av i framtiden.”

Vilken typ av spel hoppas du att Hidden Grove skapar? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

En tidigare Halo- och Destiny-ledare arbetar nu med att utveckla ett tävlingsinriktat flerspelarspel på Unreal Engine 5. Spelet kommer att dra nytta av den senaste tekniken och grafiken som Unreal Engine 5 har att erbjuda för att skapa en engagerande och underhållande spelupplevelse. Den erfarenhet och expertis som den tidigare ledaren har från att arbeta på framgångsrika spel som Halo och Destiny förväntas bidra till att skapa ett högkvalitativt och konkurrenskraftigt spel som kommer att locka en bred publik av spelare. Med Unreal Engine 5 som plattform för spelet är förväntningarna höga på att det kommer att bli en banbrytande och innovativ titel inom multiplayer gaming.

Läs mer här: https://www.gameinformer.com/news/2024/04/09/former-halo-destiny-lead-working-on-unreal-engine-5-competitive-multiplayer-game

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top