Vi får vår första trailer för Tales Of The Shire senare denna månad.

 

Utvecklaren Wētā Workshop och förläggaren Private Division har meddelat att den första trailern för Berättelser från Shire, det mysiga Middle-earth/Lord of the Rings-inspirerade spelet som tillkännagavs förra året, kommer senare denna månad. Mer specifikt kommer vi äntligen att få en bra titt på Shire i den nya trailern den 22 april.

När det gäller vad man kan förvänta sig har Wētā Workshop inte delat mycket om spelet utöver dess ursprungliga teaser. Vi vet att spelet lovar att låta spelarna leva sina bästa mysiga Hobbit-liv, och det låter bra i sig själv, men vi ser fram emot att se vad det innebär ur ett spelperspektiv. Om jag måste gissa kommer Berättelser från Shire att hamna någonstans mellan ett livssim och ett bonddriftsim, liknande något som Animal Crossing men med Hobbits.

Som tur är behöver vi inte vänta alltför länge för att få reda på mer eftersom den första trailern för Berättelser från Shire kommer på måndag den 22 april.

Senare denna månad kommer vi äntligen att få vår första trailer för Tales of the Shire. Det är ett mycket efterlängtat spel som följer äventyren i Shire, och fansen har längtat efter att få en första titt på spelet. Trailern lovar att ge oss en inblick i den fantastiska världen av Shire och de karaktärer vi kommer att möta under vår resa. Det är otvivelaktigt en spännande tid för alla fans av Tales of the Shire, och vi ser verkligen fram emot att se vad denna trailer har att erbjuda.

UPDATE 22 April:
Videon är releasad och kan ses här under, är ni taggade på Tales of the Shire? Kommentera gärna

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top