Ubisoft Forward bekräftat för juni, samma vecka som Summer Game Fest.

Ubisoft Forward kommer att återvända till Los Angeles i sommar under samma vecka som Geoff Keighleys årliga evenemang Summer Game Fest, meddelar företaget. Mer specifikt kommer Ubisoft Forward att äga rum måndagen den 10 juni.

Även om Ubisoft Forward och Summer Game Fest inte är tekniskt sett kopplade samman, äger de vanligtvis rum under samma tidsram i LA, och i år är inget undantag. Med Summer Game Fests livestream planerad till den 7 juni, och den inbjudningsbaserade media- och influencer-evenemanget för hands-on-spel med kommande spel planerat från den 8 till den 10 juni, verkar det som om pressen, influencer och fans kommer avsluta sommarens spelflöden med Ubisoft Forward.

Vad vi kan förvänta oss har inte delats av Ubisoft ännu. Men med en mängd kommande och under utveckling befintliga spel som Star Wars Outlaws, Assassin’s Creed Codename Red, Assassin’s Creed Codename Hexe, XDefiant och The Division Heartland, finns det mycket vi kan få se på årets Ubisoft Forward-evenemang. Bara tiden kommer att visa.

Under tiden kan du läsa om avslöjandet av Assassin’s Creed Codename Red och Codename Hexe, och därefter ta en titt på premiären av gameplay för Star Wars Outlaws. Efter det, kolla in vår hands-on gameplay med XDefiant, och sedan titta på den senaste trailern för The Division Heartland.

Vad hoppas du att få se på Ubisoft Forward i år? Berätta gärna i kommentarerna nedan!

Ubisoft har bekräftat att deras digitala evenemang, Ubisoft Forward, kommer att äga rum i juni samma vecka som Summer Game Fest. Under Ubisoft Forward kommer företaget att visa upp och diskutera sina kommande spel och annat innehåll. Detta digitala evenemang kommer att vara ett tillfälle för Ubisoft att nå ut till sin publik och ge dem en förhandsvisning av vad som komma skall. Det är förväntat att evenemanget kommer att innehålla nyheter om redan annonserade spel samt förhoppningsvis några överraskningar. Ubisoft Forward är en del av en trend bland spelföretag att hålla digitala evenemang i stället för fysiska mässor på grund av den pågående pandemin. Detta ger fans och spelare över hela världen möjlighet att delta och uppleva spännande nyheter och uppdateringar från spelvärlden.

Läs mer här: https://www.gameinformer.com/news/2024/04/03/ubisoft-forward-confirmed-for-june-same-week-as-summer-game-fest

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top