EA Sports UFC 5 meddelar stora uppdateringar av spelartruppen för att sammanfalla med UFC 300 och framtida betal-per-visningar.

UFC 300 äger rum i Las Vegas, Nevada, den 13 april och erbjuder ett matchkort som rivaliserar med vilken betal-per-view som helst i UFC:s historia. Medan majoriteten av fighters som medverkar i UFC 300 redan ingår i EA Sports UFC 5, firar utvecklaren EA Vancouver det milstolpeevenemanget genom att annonsera en stor uppdatering av spellistan. Inte nog med det, fler fighters kommer att läggas till i spellistan både i maj och juni.

Den första spellistuppdateringen släpps imorgon, den 4 april, och lägger till flera rankade och lovande fighters. De nya tillskotten, som alla är gratis, inkluderar framväxande talanger, etablerade konkurrenter och favoriter bland fansen. Nedan kan du se hela listan över gratis tillskott som kommer denna vecka.

UFC 300 (Tidigt april) Spellisttillskott:

– Brendan Allen
– Tracy Cortez
– Movsar Evloev
– Diego Lopes
– Muhammad Mokaev
– Geoff Neal
– Umar Nurmagomedov
– Marina Rodriguez
– Serghei Spivac

Dessutom kan fans se fram emot följande tillskott senare i april, maj och juni:

UFC 301 (Sen april) Spellisttillskott:

– Drew Dober
– Steve Erceg
– Nassourdine Imavov
– Virna Jandiroba
– Manel Kape
– Matheus Nicolau
– Michael “Venom” Page
– Natália Silva
– Marcin Tybura

UFC 302 (Maj) Spellisttillskott:

– Roman Dolidze
– Anthony Hernandez
– Benoît Saint-Denis

UFC 303 (Juni) Spellisttillskott:

– Mario Bautista
– Caio Borralho
– Randy Brown
– Joaquin Buckley
– Chris Curtis
– Norma Dumont
– Maria “Loopy” Godinez Gonzalez
– Kayla Harrison
– Pannie Kianzad
– Jonathan Martinez
– Michel Pereira
– Alexandr Romanov
– Tagir Ulanbekov

När EA Sports UFC 5 släpptes förra hösten var en av de största kritikerna att den senaste versionen saknade så många fighters som redan är rankade. Genom uppdateringar efter lanseringen som denna har EA Sports i stor utsträckning adresserat den kritiken. Enligt EA Sports kommer spelet vid slutet av juni ha 98 procents överensstämmelse med de nuvarande topp 10-rankningarna i de olika viktklasserna. För mer information om höjderna och lågdjupen i EA Sports UFC 5, se till att läsa vår recension här. Du kan lära dig mer om den nyss annonserade planen här.

EA Sports UFC 5 har annonserat stora uppdateringar av spelarlistan för att sammanfalla med UFC 300 och framtida pay-per-view-evenemang. De har lagt till flera nya fighters och uppdaterat befintliga fighters för att spegla de verkliga UFC-händelserna. Spelarna kan förvänta sig en större och mer mångsidig spelarlista med fler möjligheter att tävla mot sina favoritfighters. EA Sports har också lovat att fortsätta att uppdatera roster för att spegla de senaste händelserna och fighter rankingar inom UFC. Detta är en spännande nyhet för fans av UFC-serien och kommer att ge en mer autentisk och dynamisk spelupplevelse.

Läs mer här: https://www.gameinformer.com/2024/04/03/ea-sports-ufc-5-announces-huge-roster-updates-to-coincide-with-ufc-300-and-future-pay

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top