Star Wars: Galaxy Of Heroes kommer till PC med en bättre bildhastighet och högre upplösning.

Star Wars: Galaxy of Heroes, det populära free-to-play Star Wars-samlarkortsbaserade strategi-RPG-spelet för mobilen, kommer till PC med cross-save-funktionalitet och förbättrad prestanda. I en intervju med utvecklaren via e-post säger teamet: “Vi har lyckats dubbla bilduppdateringsfrekvensen till 60 fps, lagt till anti-aliasing och implementerat högre upplösningar så att spelarna kan dra nytta av kraften i en högpresterande PC.” Spelets layout har också justerats för PC-versionen.

Star Wars: Galaxy of Heroes lanserades ursprungligen för mobila enheter år 2015 och har samlat en stor följarskara genom åren. Under den tiden har spelare hittat sätt att emulera spelet på PC, men detta kommer att vara en officiell release. Förutom förbättrad grafik kommer spelet också att stödja mus och tangentbord samt knappbundet (tyvärr “finns det ingen controller-stöd för tillfället”). Spelare som har varit med länge kommer också kunna föra över all sin progression genom att koppla sitt mobila konto till sitt EA-konto när de spelar på PC för första gången, och alla framtida uppdateringar kommer att släppas samtidigt för både mobila och PC-plattformar. Teamet säger: “PC- och mobilversionen kommer alltid vara synkroniserade och släppa uppdateringar samtidigt.”

Betatillgång för PC-versionen kommer att vara tillgänglig för nuvarande mobila spelare i maj innan den expanderas till en större publik. Från utvecklaren: “För de intresserade kan de besöka Star Wars: Galaxy of Heroes webbplats, registrera sig för EA App, koppla sitt konto och sedan är de redo att registrera sig. Det finns en särskild registreringssida som kan hittas på webbplatsen den dag registreringen börjar! För de valda kommer du att få en inbjudan via e-post för åtkomst till Closed Beta.” Du kan läsa mer här.

Star Wars: Galaxy of Heroes är ett populärt mobilspel som nu kommer att släppas för PC med förbättrad bildfrekvens och högre upplösning. Spelet erbjuder spelare möjligheten att skapa sitt eget lag med kända Star Wars-karaktärer och kämpa mot fiender i strategiska strider. Med den nya versionen för PC kommer spelarna att kunna njuta av en ännu bättre spelupplevelse med en stabilare bildfrekvens och skarpare grafik. Detta kommer att göra det möjligt för spelare att njuta av spelet i högre kvalitet och maximera sin upplevelse av den ikoniska Star Wars-världen. Star Wars: Galaxy of Heroes på PC kommer att ge spelare möjligheten att fördjupa sig ännu mer i spelets episka berättelse och utmanande strider.

Läs mer här: https://www.gameinformer.com/exclusive/2024/04/03/star-wars-galaxy-of-heroes-is-coming-to-pc-with-a-better-framerate-and-higher

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top