Hive Jump 2: Survivors Trailer Premiere

Hive Jump 2: Survivors släpps idag i Steam Early Access. För att fira har förläggaren Midwest Games och utvecklaren Graphite Lab delat en exklusiv trailer för denna uppföljare till Survivors. Det första Hive Jump fångade vårt intresse redan 2015 när vi namngav det som en av de mest lovande indiespelen på displayen på PAX West det året innan dess lansering 2017. Originalspelet Hive Jump var en fyra-spelare co-op-hyllning till Super Metroid, men Hive Jump 2: Survivors tar inspiration från en annan titel: Vampire Survivors.

Genren, kallad “bullet heaven”, låter spelare ta rollen som en karaktär som så småningom bygger upp till att bli extremt kraftfull när vågorna av fiender blir mer intensiva. Hive Jump 2: Survivors behåller utseendet från sin Metroidvania-föregångare men från den genre-standard toppsynvinkel. Du tar kontrollen över en ensam överlevande av en utomjordisk attack som nu måste möta till synes oöverkomliga odds för att överleva. Du kan anpassa din utrustning och uppgradera din jetpack för att förstöra fiender och komma undan svåra situationer.

Jetpacken låter dig också färdas i nivåerna på sätt som inte är tillgängliga i Vampire Survivors. Jumpers har specifika byggen som låter dig anpassa dig efter din spelstil, vilket kombineras med de uppgraderingar du väljer innan varje runda. Du kan spela med auto-assist-sikte eller byta till manuell styrning. Om du kan överleva 14 rundor kan du utmana stora boss-strider. Genom att samla goo från besegrade fiender kan du få bättre vapen, uppgraderingar och reliker för att förbättra dina odds. Under tiden kan ambra du hittar på fältet bytas mot permanenta uppgraderingar till statistik, magneter för automatiskt skrotning eller till och med skärmutplånande kärnvapen.

Du kan se en exklusiv titt på lanseringstrailern för Early Access nedan.

Hive Jump 2: Survivors lanseras i dag i Steam Early Access. För mer information om Graphite Labs arbete, kolla in vår recension av deras 2D-plattformspel från 2023, Mr. Run and Jump, här.

Hive Jump 2: Survivors har äntligen släppts i Steam Early Access och för att fira detta har Midwest Games och Graphite Lab släppt en exklusiv trailer för spelet. Denna uppföljare till Hive Jump tar inspiration från Vampire Survivors och erbjuder en ny upplevelse för spelarna. I Hive Jump 2: Survivors får spelarna ta rollen som en ensam överlevande av en utomjordisk attack och måste kämpa mot vågor av fiender för att överleva.

Spelets genre, “bullet heaven”, ger spelarna möjlighet att bygga upp sin karaktär och bli extremt kraftfull när fienderna blir mer intensiva. Du kan anpassa din utrustning och uppgradera din jetpack för att bekämpa fienderna och överleva de farliga situationerna. Jetpacken ger dig också möjlighet att utforska nivåerna på ett unikt sätt och spelar en viktig roll i spelets dynamik och strategi.

Hive Jump 2: Survivors erbjuder spelarna möjlighet att anpassa sin spelstil genom olika byggen och uppgraderingar. Genom att samla goo från besegrade fiender kan du förbättra dina vapen och uppgraderingar för att klara de tuffa boss-striderna. Spelet erbjuder en spännande och utmanande spelupplevelse för alla fans av actionfyllda spel. Ta kontroll över din karaktär, uppgradera din jetpack och överlev de dödliga hoten från främmande varelser i Hive Jump 2: Survivors.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top