PlayStation State Of Play Denna Vecka_covering 14 PS5 och PS VR2 Spel

Sony har meddelat att de avser att hålla en sändning av State of Play den här veckan som kommer att vara lite över 30 minuter lång och innehålla uppdateringar om 14 PlayStation 5- och PlayStation VR2-spel med fokus på PlayStation Studios-titlar som kommer senare i år.

Sony har inga ytterligare detaljer, men vissa PlayStation Studios-utvecklare vi inte hört från på ett tag inkluderar Asobi (Astro’s Playroom), Bend Studio (Days Gone), Bluepoint (Demon’s Souls remake), Guerrilla (Horizon Zero Dawn), Housemarque (Returnal), Insomniac Games (Spider-Man), Naughty Dog (The Last of Us), Santa Monica Studio (God of War) och Sucker Punch (Ghost of Tsushima). Det finns fler, men dessa utvecklare är förmodligen de som spelarna skulle vara mest exalterade över att få uppdateringar från.

Åtminstone hoppas jag på en portning av Astro Bot: Rescue Mission till PlayStation VR2.

PlayStation kommer att hålla en State of Play-sändning denna vecka som kommer att innehålla information om 14 kommande PS5- och PS VR2-spel. Sändningen förväntas vara lite över 30 minuter lång och kommer att fokusera på spel från PlayStation Studios, inklusive titlar som skapas av utvecklare som Asobi, Bend Studio, Bluepoint, Guerrilla, Housemarque, Insomniac Games, Naughty Dog, Santa Monica Studio och Sucker Punch.

Även om inga specifika detaljer har avslöjats ännu, kan vi förvänta oss uppdateringar om spel som Astro’s Playroom, Days Gone, Demon’s Souls remake, Horizon Zero Dawn, Returnal, Spider-Man, The Last of Us, God of War och Ghost of Tsushima. Dessa spel är skapade av några av de mest kända och respekterade utvecklarna inom PlayStation Studios och det kommer antagligen att finnas många spännande nyheter att ta del av under sändningen.

En förhoppning är att vi kommer få se en portning av Astro Bot: Rescue Mission till PlayStation VR2. Denna roliga och charmiga plattformsspel är väl älskad av fans och en ny version för den nya VR-plattformen skulle vara mycket uppskattad. Med fokus på PlayStation Studios-spel och potentialen för spännande uppdateringar och överraskningar kommer denna State of Play-sändning att vara ett måste för alla PlayStation-fans.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top