Ny astro botspel kommer till PS5 i september

Idag avslutades State of Play med avslöjandet av en ny Astro Bot-spel. Till skillnad från det senaste spelet, Astro’s Playroom, som var en PS5-lanseringstitel och en glättig (men mycket rolig) teknisk demo för konsolen, är detta nya spel ett fullfjädrat plattformäventyr. Det har också ett lätt att komma ihåg namn: Astro Bot.

I trailern ser vi Astro Bot svepa genom galaxen på ett Dual Sense-format rymdskepp för att utforska en mängd färgstarka plattformsbanor satta till en leende-framkallande soundtrack. Han visar också upp nya förmågor som att använda handskar som skjuter fjädrar för att gripa och svinga fiender, suga upp vatten som en svamp för att bli gigantisk och, bäst av allt, bara en slumpmässig Parappa the Rappa-referens (bland andra PlayStation-franchiser). Det ser förtjusande ut, och vi vill spela det.

En artikel på PlayStation Bloggen nämner också att spelet innehåller över 80 nivåer fördelade på 6 galaxer, 20 nya förmågor och 70 nya fiendetyper. Astro Bot kommer att finnas tillgänglig på PlayStation 5 den 6 september. Vår recension av Astro’s Playroom finns att läsa här.

Under dagens State of Play-evenemang avslöjades en ny Astro Bot-spel som är planerad att släppas till Playstation 5 i september. Till skillnad från föregångaren, Astro’s Playroom, är detta nya spel ett fullfjärdat plattformsspel med namnet Astro Bot. I en färgglad och skojig trailer får vi se Astro Bot glida genom galaxen på ett rymdskepp och utforska många olika plattformsbanor med en leende-framkallande soundtrack.

Spelet kommer att innehålla över 80 nivåer uppdelade på 6 olika galaxer, och spelare kommer att kunna testa på 20 nya förmågor och möta 70 nya fiendetyper. I trailern visas Astro Bot använda handskar som skjuter fjädrar, suga upp vatten för att bli gigantisk, och till och med göra en referens till det klassiska spelet Parappa the Rappa. Det ser helt enkelt förtjusande ut och jag ser fram emot att få spela det.

Astro Bot-spelet planeras att släppas till Playstation 5 den 6 september. Med dess charmiga och färgglada grafik, tillsammans med en mängd nya förmågor och fiender att upptäcka, verkar det som att det kommer att bli en rolig och underhållande upplevelse för alla som älskar plattformsäventyr. Med spelets början nära kan vi knappt bärga oss för att få ta del av denna nya Astro Bot-upplevelse.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top