Deadpool & Wolverine Teaser Och Poster Avslöjat

“I morgon är alltid bara en dag bort.”

Tillsammans med en ny affisch och nyheten om en full trailer som kommer imorgon den 22 april, har Deadpool & Wolverine fått en kort teaser där Deadpool vädjar till Wolverine att “komma tillbaka i sadeln” och följa med honom på ett underbart äventyr.

Teasern, som delades av…

Deadpool & Wolverine teaser och affisch har nyligen avslöjats inför den kommande fullständiga trailern som släpps imorgon. Teasern visar Deadpool som uppmanar Wolverine att återvända till sitt hjälteliv och följa med honom på ett spännande äventyr. Den korta sneak peek ger tittarna en hint om vad de kan förvänta sig när de två ikoniska karaktärerna återförenas.

Affischen för Deadpool & Wolverine teasern har också släppts och visar de två hjältarna redo för action. Den stilrena designen och färgsättningen ger fansen en inblick i den dynamik som förväntas mellan Deadpool och Wolverine i den kommande trailern. Dessutom är nyheten om den fullständiga trailern imorgon den 22 april något som Marvel-fans runt om i världen ser fram emot med spänning.

Med teasern, affischen och den kommande trailern skapar Deadpool & Wolverine en spännande hype för vad som kommer att vara ett episkt äventyr för fans av Marvel-universumet. Deadpool’s humor och Wolverine’s tuffa attityd lovar en underhållande kombination som fansen inte vill missa. Förväntningarna är höga inför den fullständiga trailern och det återförenade teamet av superhjältar.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top