The Crew 2014-2024: En sista resa

Ubisofts The Crew är nu omöjligt att spela för alla ägare efter att den massiva open-world racern stängdes ner permanent den 31 mars 2024. Utan någon offline-funktion, även för ensamt spel, är det inte längre möjligt för någon spelare att komma åt sina sparade filer eller köpta DLC. Här är en sista bit bevarad gameplay från The Crew, i form av en sista resa över kartan – från New York till Seattle på det långa sättet.

The Crew 2014-2024: One Last Ride är en nostalgitripp för alla fans av det populära open-world racing spelet. Efter att spelet stängdes ner permanent den 31 mars 2024, är det nu omöjligt för spelare att spela det, även offline. Detta har lett till att många spelare förlorat tillgång till sina sparade filer och DLC, vilket har skapat en stor besvikelse bland fansen.

I denna sista bit bevarad gameplay från The Crew tar spelarna en sista resa över kartan – från New York till Seattle på det långa sättet. Det är en sista chans för spelarna att uppleva den storslagna världen i spelet och njuta av den öppna vägarna och strålande landskapet. Hela resan är en hyllning till spelets minnen och de episka äventyr som spelarna har haft genom åren.

Även om The Crew inte längre är tillgängligt för spel, kommer dess påverkan på open-world racing genren att vara omistlig. Spelet bjöd på en unik upplevelse för spelare att utforska en enorm värld full av utmaningar och spänning. Trots att det är en sorglig tid för fansen av spelet, kommer dess minnen och framgångar att leva vidare i spelhistorien.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top