Embracer Delar Upp i Tre Företag

Ring the changes.

Det kämpande spelbolaget Embracer Group har meddelat sin avsikt att dela upp sig i tre separata företag: Asmodee Group, Coffee Stain & Friends och Middle-earth Enterprises & Friends.

Varje företag kommer att vara ett separat, publikt noterat företag, enligt Embracer. Denna åtgärd kommer efter en brutal period av omstrukturering som har sett hundratals …

Embracer Group, ett ledande spelbolag, har beslutat att dela upp sig i tre separata företag för att öka effektiviteten och fokusera på olika delar av sin verksamhet. Det första företaget, Asmodee Group, är en av världens ledande brädspelstillverkare och kommer att fortsätta att producera och distribuera populära brädspel till en global publik. Det andra företaget, Coffee Stain & Friends, fokuserar på att utveckla och publicera indie-spel samt att investera i lovande spelutvecklare.

Det tredje företaget i Embracer Groups uppdelning är Middle-earth Enterprises & Friends, som kommer att fokusera på att utveckla spel baserade på den populära fiktiva världen Middle-earth. Genom att skapa ett separat företag för detta ändamål kan Embracer Group maximera potentialen för sina Middle-earth-spel och expandera varumärket på en global skala. Det är tydligt att Embracer Group strävar efter att öka sin närvaro inom spelbranschen genom denna uppdelning.

Den här omstruktureringen är en del av Embracer Groups strategiska plan för tillväxt och diversifiering inom spelbranschen. Genom att skapa tre separata företag kan Embracer Group bättre fokusera på specifika delar av sin verksamhet och maximera lönsamheten. För investerare innebär detta en möjlighet att delta i tre olika företag med olika inriktingar och potential för tillväxt inom spelbranschen.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top