Dragon Age 4’s New Name Revealed

Dragon Age: Dreadwolf, nästa spel i serien, har fått ett nytt namn – Dragon Age: The Veilguard. BioWare teasade först spelet tillbaka år 2018, och senare fick vi veta att det skulle heta Dragon Age: Dreadwolf år 2022. Nu har BioWare ändrat namnet till Dragon Age: The Veilguard, med löfte om en första titt på dess gameplay nästa vecka på tisdag den 11 juni.

Teamet förklarar att det handlar om karaktärerna som kommer att utgöra de följeslagare du möter i spelet i ett nytt blogginlägg.

På andra håll i tillkännagivandet bekräftar BioWare troligtvis tidigare rapportering om att detta spel – den fjärde huvuddelen i Dragon Age-serien – vid ett tillfälle experimenterades med som ett “multiplayer-koncept.” Dock har laget, efter att tid och experiment gått förbi, beslutat att återfokusera på sina rötter med “ett otroligt single player-spel, med alla val, karaktärer och världsbyggande som du förväntar dig från oss.”

Det finns ingen releasedatum för Dragon Age: The Veilguard men BioWare sa förra året att spelets fullständiga avslöjande skulle ske i sommar – det låter som om det är nästa vecka.

Vad tycker du om det nya namnet? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Det nya namnet för Dragon Age 4 har äntligen avslöjats och det kommer att vara Dragon Age: The Veilguard. Efter många förväntningar och spekulationer om spelets namn, har BioWare tagit beslutet att ändra det från det tidigare namnet Dragon Age: Dreadwolf. Fansen kommer äntligen att få en första titt på spelets gameplay nästa vecka, vilket säkert kommer att skapa ännu mer spänning inför dess release.

I ett nytt blogginlägg har teamet avslöjat att fokus i Dragon Age: The Veilguard kommer att ligga på karaktärerna som spelarna kommer att möta i spelet. Dessa följeslagare kommer att spela en central roll i historien och relationerna mellan dem och huvudkaraktären kommer att vara avgörande för spelets utveckling. Det verkar som om BioWare har lagt stor vikt vid att skapa en rik berättelse som verkligen engagerar spelarna.

Medan det tidigare fanns spekulationer om att Dragon Age 4 skulle vara ett multiplayer-spel så har BioWare nu bekräftat att det kommer att vara ett otroligt single player-spel. Laget har valt att återfokusera på sina djupa rötter och ge spelarna en upplevelse full av val, karaktärer och världsbyggande. Denna förändring i inriktning verkar vara väl mottagen av fansen som ser fram emot att återvända till Dragon Age-seriens rötter.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top