Bekräfta Concord förbeställningar $40-priset

Vi fick vår första titt på Firewalk Studios kommande 5 mot 5 förstapersonsskjutare Concord förra veckan under en PlayStation State of Play, där vi också lärde oss att den kommer att lanseras samtidigt på PlayStation 5 och PC den 23 augusti efter en beta i juli. Nu, tack vare ett nytt inlägg på PlayStation Blog som detaljerar spelets förbeställningsinnehåll, vet vi att det kommer att kosta 399 kr.

Samma blogginlägg säger att Concord kommer att lanseras med 16 spelbara karaktärer kända som Freerunners, 12 unika kartor som är placerade på olika världar i spelet, och sex olika teambaserade lägen. Och det innehållet kommer “att utökas kort efter lansering med regelbundna uppdateringar efter lanseringen” för alla spelare utan extra kostnad.

Vid sidan av den vanliga 399 kr-versionen av spelet släpper PlayStation och Firewalk även en Digital Deluxe Edition för 599 kr som inkluderar ytterligare kosmetiska föremål för att anpassa dina Freegunners och 72 timmars tidig tillgång till spelets lansering i augusti. Att förbeställa spelet, oavsett version, ger också dig (och upp till fyra vänner) betatillgång och Monarch-kosmetikpaket.

“Att se Vale och andra Freegunners i action i spelfilmer är en sak, men det finns inget som ersätter att uppleva spelet själv,” läser blogginlägget. “Det är därför vi håller en pre-lansering beta, samtidigt på PS5 och PC med stöd för korsplay. De som förbeställer kommer att ha möjlighet att vara bland de första att spela Concord.”

Denna beta är planerad att äga rum i juli innan Concord lanseras på PS5 och PC den 23 augusti.

För mer information, titta på Concord-revealen här.

Vad tycker du om Concord’s prispunkt? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

Firewalk Studios kommande 5 mot 5 förstapersonsskjutare Concord har skapat stor uppmärksamhet efter att förbeställningsinformation har tillkännagivits. Spelet kommer att lanseras den 23 augusti till priset av 399 kr, vilket bekräftas av förbeställningsmöjligheter på PlayStation Blog. Post-lanseringsinnehåll som karaktärer, kartor och spel lägen kommer att vara gratis för alla spelare och kommer att uppdateras regelbundet utan extra kostnad. Detta gör Concord till ett attraktivt val för spelare som vill ha ett engagerande och uppdaterat spelupplevelse.

Utöver den vanliga versionen av Concord kommer det också att finnas en Digital Deluxe Edition för 599 kr. Denna version inkluderar extra kosmetiska föremål för att anpassa dina Freegunners och ger 72 timmars tidig tillgång till spelets lansering i augusti. Förbeställningsförmåner inkluderar också betatillgång och Monarch-kosmetikpaket för spelet. Pre-lansering beta planeras att äga rum i juli för att ge spelare möjlighet att testa Concord innan den officiella lanseringen på PS5 och PC.

Med spännande gameplay och en nyskapande förhandsbeställningsmodell ser Concord ut att bli en framgångsrik titel inom FPS-genren. Med ständiga uppdateringar och gratis post-lanseringsinnehåll kommer spelet att ge spelare en varierad och spännande spelupplevelse. Förbeställning ger spelare chansen att vara bland de första att utforska Concord och prova på dess teambaserade lägen och karaktärer när betan släpps i juli.

Related Articles

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top