Angry Birds Movie 3 pågår nu

Den tredje Angry Birds-filmen är officiellt under produktion. Uppföljaren till de populära animerade filmerna produceras av Rovio Entertainment, skaparna bakom Angry Birds-franchisen, i samarbete med Sega och Prime Focus Studios.

Red och Chuck är tillbaka, med Jason Sudeikis och Josh Gad som återvänder till sina roller, respektive. Filmen kommer att regisseras av John Rice (The Angry Birds Movie 2, Beavis and Butt-Head Do the Universe) med ett manus skrivet av Thurop Van Orman (The Angry Birds Movie 2, Adventure Time, The Misadventures of Flapjack). DNEG Animation kommer att ge liv åt filmen, istället för att hanteras av Rovio och Sony som med de två tidigare filmerna. Prime Focus Studios, som också medproducerade Garfield Movie, förväntas producera.

Ett pressmeddelande ger inga detaljer om handlingen eller en releasedatum. Om du undrar varför Sega är inblandat nu, förvärvade företaget Rovio förra året. Med tanke på att de två tidigare filmerna var framgångar på bio och har tjänat sammanlagt 500 miljoner dollar världen över, är det lite förvånande att vi inte redan har fått en tredje film.

Medan vi väntar på mer information om filmen kan du läsa vår recension av The Angry Birds Movie 2 här. Du kan också läsa de senaste nyheterna om andra kommande videospelsfilmer, som Sonic the Hedgehog 3, Nintendos live-action The Legend of Zelda-film, Mortal Kombat 2, Minecraft och Borderlands.

Den tredje Angry Birds-filmen är nu officiellt under produktion och fansen kan se fram emot att återigen följa med på äventyr med Red och Chuck. Rovio Entertainment, Sega och Prime Focus Studios jobbar tillsammans för att skapa denna efterlängtade uppföljare till de populära animerade filmerna. Med Jason Sudeikis och Josh Gad som återvänder till sina roller och John Rice som regissör, ser det ut att bli en spännande film att se fram emot.

Denna gång blir det DNEG Animation som kommer att ge liv åt filmen, vilket är en förändring från de tidigare filmerna där Rovio och Sony hanterade animationen. Prime Focus Studios kommer att vara medproducenter och förväntas leverera en högkvalitativ produktion. Efter de tidigare filmernas framgångar på bio och med ett nytt samarbete med Sega, är förväntningarna höga för den tredje Angry Birds-filmen.

Även om det ännu inte har avslöjats några detaljer om handlingen eller ett releasedatum för filmen, kan fansen se fram emot att återigen möta sina favoritkaraktärer på bioduken. Med ett stort intresse för kommande videospelsfilmer som Sonic the Hedgehog 3, The Legend of Zelda-filmen från Nintendo och Mortal Kombat 2, finns det mycket att se fram emot inom filmvärlden, speciellt för fansen av Angry Birds-franchisen.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top