Eiyuden Chronicle kommer till Xbox Game Pass

April månads andra omgång av nya Xbox Game Pass-titlar har avslöjats. Huvudakten är den länge efterlängtade Suikoden-inspirerade Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes, som släpps i biblioteket på lanseringsdagen. Andra efterlängtade indies inkluderar Soulslike-spelet Another Crab’s Treasure och det hett efterlängtade strategiska stadsbyggarspelet Manor Lords, som går in i Xbox Game Preview.

Ta en titt på vad som kommer och lämnar Xbox Game Pass, samt våra recensioner för relevanta titlar. Du kan även se vilka spel som kom under första halvan av april här.

Vad som kommer

Harold Halibut (Xbox Series X|S, PC, Cloud) – Idag

Orcs Must Die! 3 (Konsol, PC) – 17 april

EA Sports NHL 24 via EA Play (Konsol) – 18 april

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes (Konsol, PC, Cloud) – 23 april

Another Crab’s Treasure (Cloud, Konsol, och PC) – 25 april

Manor Lords (Game Preview) (PC) – 26 april

Have a Nice Death (Konsol, PC, Cloud) – 30 april

Vad som lämnar den 30 april

7 Days to Die (Konsol, PC, Cloud)

Besiege (Konsol, PC, Cloud)

EA Sports NHL 22 (Konsol) – Vår recension

Loot River (Konsol, PC, Cloud) – Vår recension

Pikuniku (Konsol, PC, Cloud)

Ravenlok (Konsol, PC, Cloud)

I april presenterar Xbox Game Pass en spännande ny omgång med spel, där huvudattraktionen är det Suikoden-inspirerade Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes. Spelet släpps direkt i biblioteket på lanseringsdagen och är länge efterlängtat av fans av genren. Förutom Eiyuden Chronicle inkluderar den nya omgången också spännande titlar som Soulslike-spelet Another Crab’s Treasure och det strategiska stadsbyggarspelet Manor Lords, som kommer att finnas tillgängligt i Xbox Game Preview.

För de som är intresserade av att hålla koll på vad som kommer in och lämnar Xbox Game Pass under april är det värt att notera några av de kommande spelen. Bland titlarna som snart kommer finner vi Harold Halibut, Orcs Must Die! 3 och EA Sports NHL 24 via EA Play. Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes samt Another Crab’s Treasure är också några spel att se fram emot i slutet av månaden. Samtidigt är det viktigt att vara medveten om att spel som 7 Days to Die, Besiege och EA Sports NHL 22 kommer att lämna Xbox Game Pass den 30 april.

Med denna nya omgång av spel och de olika alternativen som erbjuds, har Xbox Game Pass något för alla typer av spelare. Från strategi och stadsbyggande till action och äventyr erbjuder den senaste omgången av spel en bred variation för alla att njuta av. Oavsett om du är ute efter en nytänkande upplevelse eller ett nostalgiskt äventyr, har Xbox Game Pass något att erbjuda dig under april månad.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top