FACEMINER: Dystopisk övervakningshemarbete.

FACEMINER är ett clicker/pusselspel där du arbetar från din CRT-skärm för att analysera paket av ansiktsspaningsdata för ett mystiskt företag. Det beskrivs som en “hardcore thriller clicker satt år 1999”. Som en konsument av ovanliga ordkombinationer – samt en troende på den satiriska kraften i clickerspel sedan jag spelade Universal Paperclips – började jag omedelbart ladda ner den gratis Steam-demo.

FACEMINER är ett dystopiskt clicker/pusselspel där du spelar som en person som arbetar hemifrån framför en gammal CRT-skärm för att analysera ansiktsspaningdata för ett mystiskt företag. Spelet beskrivs som en “hardcore thriller clicker satt år 1999” och erbjuder en unik och spännande spelupplevelse där spelaren måste navigera genom en mörk och dystopisk värld av övervakning och övergrepp på personlig integritet.

Som en entusiast av ovanliga ordkombinationer och en fan av satiriska clickerspel som Universal Paperclips, blev jag genast intresserad av FACEMINER när jag hörde talas om det. Spelet ger en unik twist till genren genom att blanda spännande thriller-element med en retro estetik som tar spelaren tillbaka till år 1999. Med en gratis demo tillgänglig på Steam har jag redan börjat utforska den dystopiska världen som FACEMINER erbjuder och ser fram emot att utforska mer av spelet.

FACEMINER erbjuder en unik och fängslande spelupplevelse där spelaren får möjlighet att utforska en mörk och obehaglig värld av övervakning och kontroll. Med en gripande berättelse och spännande gameplay erbjuder spelet en annorlunda syn på clicker-genren och ger spelaren en möjlighet att utforska teman som integritet, övervakning och individualitet. För alla som är intresserade av en annorlunda och utmanande spelupplevelse är FACEMINER definitivt värt att kolla in.

Vi använder oss av kakor för att se till att du får den bästa upplevelsen på Game Network 

Scroll to Top